61 stron: « < 44 45 46 47 48 49 50 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Monia fajna jest!!!Gadaj kobito gadaj gdzie materiał kupiłas!!!Pikny!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tkaninkę kupiłam w stacjonarnym sklepie, taki to jakby len ale z domieszką, po 9,9 zł był, to jasny róż a był jeszcze biały w czarne kropki albo kremowy...hmmm ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Padłam, jak zobaczyłam tą sukienusię. Cudowna jest ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-06-07 18:58:09 przez By Charczerka --- ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Hi, hi ale słodka ...i taka mała ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oj Kropeczko, widać ze lubisz kropeczki
sukieneczka śliczna |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dla dzieci takie skromne są najfajniejsze. Materiał świetny ,widziałam buciki do kompletu ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
lawendowe tło i czarne groszki - mistrzostwo ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Troszkę zaniedbałam galerię ale już po egzaminach i mogę ruszyć pełną parą:] przedstawiam troszkę biżu i swoje najpierwsiejsze etui na aparacioch (pomysł na etui nie mój niestety, link na blogu do pomysłodawczyni) ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Fajna biżuteria, ale etui - porywające! Co tam detali!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Jakie fajne to etui ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
61 stron: « < 44 45 46 47 48 49 50 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.