61 stron: « < 46 47 48 49 50 51 52 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ale fajna TARAM!!!
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I bluzeczka którą będę nosić choć nie do końca udana...ale nie przeżałuje tych grochów ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Monia za ciasna w biodrach?
Kropeczki fajowe i kolor miodzio. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajna! Oczywiście że będziesz ją nisić! I piękny kolor ma! ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Śliczna bluzeczka, materiał moim zdaniem rzadko spotykany ,a więc oryginalny i proszę o noszenie tej bluzeczki.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Uwielbiam grochy!!!!!!!!! Jak nie będziesz nosić to ja ją przywłaszczę bez oporów ![]() Świetna bluzeczka. Aktualnie szukam chabrowego materiału w białe lub czarne grochy na spódnicę. Może gdzieś widziałaś? ________________________________________________________
www.kreatywnapaula.blogspot.com |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
OOO jakie śliczne groszki.....
ja tez chce takie.... ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Noś!!!
![]() |
|
Niespodzianka
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dolores - niestety nie widziałam w takim kolorze, w ogóle chyba w niebieskim nie widziałam ![]() Artur- gdyby Katowice były bliżej to pewnie bym sie wybrała:] ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
61 stron: « < 46 47 48 49 50 51 52 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.