44 strony: « < 24 25 26 27 28 29 30 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
świeże info ![]() Jutro będą informacje o cateringu. Parking jest pod Strimą. WSZYSCY UCZESTNICY - ZABIERZCIE ZE SOBĄ CYRKIEL ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Administrator
![]() |
|
Cyrkiel?? O kurcze nie mam cyrkla, chyba muszeę kupić ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ale krawiecki czy taki biurowy? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ja mogę kogoś odebrać, jeśli by Ktoś wysiadał na dworcu północnym koło wydziału komunikacji miejskiej ________________________________________________________
http://www.annapietrzykowska.pl/
http://twoj-projekt.pl Nie ma rzeczy łatwych, ani trudnych. Są tylko rzeczy które potrafimy zrobić lub nie. |
|
Świeżynek
![]() |
|
![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Chyba biurowy ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zwykły - nie mówili o jakimś profesjonalnym, wypaśnym ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
|
|
Ja niestety z ogromnym żalem muszę zrezygnować ze zlotu. Bardzo mi przykro z tego powodu. ![]() ![]() Gdybyście potrzebowały pomocy w związku z poruszaniem się po Łodzi, to nadal służę pomocą. Z Fabrycznego można dojść do hostelu pieszo, ewentualnie wsiąść w tramwaj i przejechać przystanek (albo dwa, nie pamiętam) A na pewno bus się zatrzymuje aktualnie na Fabrycznym? Do Strimy i tak pewnie zajrzę w najbliższym czasie, bo nowej maszyny szukam ![]() tutaj będą warsztaty ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
przystanek busa w Łodzi w śródmieśiu to Kilińskiego/Skłądowa patrząc na mapę to dworzec fabryczny a ten hotel to w którym bedzie miejscu? tzn jakiego skrzyzowania ulic mam szukać przy piotrkowskiej? patrząc na mapę oczywiscie. Odjazd mam także z tego samego przystanku
![]() |
|
Kurcze szkoda ![]() ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
44 strony: « < 24 25 26 27 28 29 30 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.