Wersja do druku

44 strony: « < 29 30 31 32 33 34 35 > »

Stara Gwardia
Ja też jestem wszystkożerna, zgadzam się na wszystko co ustaliłyscie, tylko mam jedno pytanko.
Przyjadę na Dworzec Centralny PKS -tylko tyle pani w okienku wiedziała, żadnej ulicy ,kompletnie nic więcej.
Czy któraś z rodowitych Łodzianek mogła by mi powiedzieć jakimi ulicami iść żeby dojsc na Piotrkowską, jaka to odległosć mniej wiecej.
PLIS........
Skor Dworzec Cetralny to ul. Składowa - jak z niej dojść do hostelu pisałam wcześniej. :)
Dzięki Aire, znalazłam i przelałam ściąge na papier
Stara Gwardia
jeju też bym się z wami wybrała do hurtowni po tkanine bo nie mam na razie nic na tę tunikę :/

Co do ceny cateringu, jakoś przeżyję, może być. Niestety jednak ja raczej nie spożywam mięsa, ale gdyby to był duży kłopot to się poświecę.

Ostatnia sprawa: Czy nie mogłabym pojawić się od razu w strimie?? Trochę mi nie na rękę z tym hotelem bo przemieszczam się rowerem. Jeśli chcecie koniecznie pod hotelem to porzucę biedaka gdzieś na pietrynie. :P
na Pomorskiej przy Placu Wolności jest ciekawy sklepik z tkaninami:) i na Grunwaldzkiej no i na Narutowicza Polski Len:)

--- Ostatnio edytowane 2012-05-09 20:56:42 przez dorka75 ---
Stara Gwardia
Magda o której przyjeżdżasz? bo widze ze na tym samym przystanku obie lądujemy
Ja przyjeżdżam w piątek ok. 20 wieczorem, bo tylko takie mam polaczenie bezpośrednie, bez przesiadek.
Stara Gwardia
to porzucę biedaka gdzieś na pietrynie. :P
w końcu jakoś nie dotrę na zjazd, a szkoda.
Juli, co to jest pietryna ;) :D
Stara Gwardia
Pajesia, ale Ty się nie zapisywałaś - nie widzę Cię na liście:( Czy pod jakimś innym nickiem się ze mną kontaktowałaś?
Stara Gwardia
:D pietryna to inaczej Piotrkowska :P
łagiewnicka 71

hurt-detal

mają duży wybór satyn, tafty, szyfonu, tkanin na marynarki, spódnice, koronki
Zaaklimatyzowany
Bardzo dziękuję organizatorkom za zjazd. Wszystkie ustalenia bardzo mi odpowiadają. Cieszę się na spotkanie z Wami. Będę w Łodzi o 11.30 na dworcu autobusowym. Przy okazji może jedzie ktoś z Częstochowy?
Stara Gwardia
Dziewczyny ,życzę Wam miłego pobytu w Łodzi.
Wielu wrażeń nie tylko z możliwości odbycia warsztatów w tak szacownej firmie, ale również w odbiorze naszego miasta.
Jak zwykle w ostatnich latach bywa, Łodź jest rozkopana tu i tam, ale mam nadzieję,że nie odbierze Wam to pozytywnego odbioru naszego miasta.
Śródmieście,gdzie głównie spędzicie czas jest piękną naszą wizytówką, tylko na ulicach zadzierajcie głowy do góry.:oczko:
Serdecznie Was namawiam do spoglądania wysoko w górę :D
I dobrej pogody też życzę Wam.
Kora

44 strony: « < 29 30 31 32 33 34 35 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.