Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
O matko. Magda- chyba bym umarła po takich przygodach!
Nam kiedyś też pękła opona - i to przy znacznej prędkości, w nocy... Huk był straszny, pociągnęło nas najpierw na lewy pas, a potem obróciło i wylądowaliśmy znów na prawym pasie, tyle że tyłem do kierunku jazdy ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Uśmiałam się do rozpuku... ![]() Oj oj oj jak miło zaczynam czytanie forum,uściski dla Was Kochane Szczęściary ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
ho, ho, ho, Manuskrypt ciekawe historyjki potrafisz układać i jeszcze wrzuciłeś ją na forum w piątek 13,
uśmiałam się do ropuku ![]() napisz jeszcze coś śmiesznego... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zaraz, Zaraz, ja nie opowiadam śmiesznych historyjek. Dla mnie to nie jest śmieszne, ze jestem tak głupia. Jedno, co zrobiłam, to się rozryczałam z bezsilności i własnej głupoty. Dzwonię do sąsiada, a on mi mówi, że to tylko samochód i takie rzeczy się zdarzają i nie mam co płakać. A ja jak głupia się rozryczałam nad własną głupotą.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Az nie wiem,co powiedziec. Nie jestes głupia, tylko moze troche roztrzepana ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dokładnie tak jak mówi Monikowo, takie rzeczy się dzieją nie tylko Tobie i to nie jest żadnym świadectwem czy jesteśmy głupie czy nie ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Dziewczyny jesteście niesamowite! Oplułam monitor ![]() ja też miałam parę przygód samochodowych, najgorszą był dzwon z tirem - 2 lata temu zimą. Cały lewy bok auta do klepania, koszt ogromny mimo, że kuzyn jest blacharzem i lakiernikiem. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mam tylko szczęście, że tacy sąsiedzi mi się trafili
![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-01-16 14:07:32 przez Manuskrypt1 --- --- Ostatnio edytowane 2012-01-16 14:08:40 przez Manuskrypt1 --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
och, kochana, wspaniale to opowiedziałaś; nie darmo jesteś Manuskryptem
![]() ![]() sama pamiętam, jak odebrałam prawo jazdy, lat temu 21 i pół, jechaliśmy do Babci z wizytą. Tato z boku, ja za kierownicą a Mama z tyłu. Nigdy nic nie mówiła jak tato prowadził: a tu naraz przewodnik z instruktorem naraz wzięci: zatrzymaj się, przepuść tego Tira, wolniej, ![]() ![]() ![]() a z ostatniego lata: zamknęłam klucze w bagażniku, otworzywszy tylko bagażnik (można!) - zapasowe klucze leżały w domu, 35 km od tamtego miejsca. na szczęście mój mąż nie powiedział zlego słowa na ten temat ![]() ![]() a co do sąsiadów: masz wspaniałych. Mają rację: samochód to tylko rzecz! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Szanuj sasiada swego, bo mozesz miec gorszego ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.