166 stron: « < 131 132 133 134 135 136 137 > »
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Suzanno wspaniale w niej wyglądasz
![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Niteczko będę szyć drugą taką samą z typowej dzianiny dresowej i ta będzie już z kieszonkami ![]() Dziękuje Kochani za ciepłe słowa ![]() Lecę do Młodziana bo coś mi szaleje od rana :> ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Sus , super sukienka ![]() ![]() Ale te dzianiny.. kiedyś nas pogrążą ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ślicznie, ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Dziękuję! Teraz będę szyć kuzynce dwie spódniczki i jej małej siostrzyczce sukienkę z dzianiny ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Skąd ja to znam ![]() Takim trybem to tydzień fartuszek robię, ale mam trójkę pociech. ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Administrator
![]() |
|
Ja przy jednym jedną rzecz szyję (lekko licząc) tydzień ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No to super, bo fartuszek to tak porównując do ubrania, to jakbym skroiła i zszyła tylko przód jakiejś kiecki, ale szczerzę zęby to tych fartuszków, jakbym nie wiadomo co stworzyła, he he ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
|
|
Sus Twoja sukienka śni mi się po nocach, tak pozazdrościłam, że chyba się skuszę na uszycie.
Mam więc takie niedyskretne pytanie - ile Ty masz wzrostu? Ta kiecka jest na 174cm, a pisałaś, że nie przerabiałaś wykroju. I czy brałaś na dokładnie swoje wymiary z tabeli? ________________________________________________________
http://ciuchotworstwo.blogspot.com/ - moje szycie i początki konstrukcji ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Sukienka wygląda na przewygodną! Pewnie bym i sobie uszyła, ale mam jakieś opory jeśli chodzi o wykroje z papavero.
|
166 stron: « < 131 132 133 134 135 136 137 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.