166 stron: « < 38 39 40 41 42 43 44 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
extra narzutka ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Będę się powtarzać, ale na żywym organizmie, te burdowe wykroje wyglądają zdecydowanie lepiej niż wystylizowane w fotoshopie. Narzutka i zestawienie kolorystyczne super. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Dziękuję pięknie! Nie byłam przekonana do tej narzutki tzn. inaczej - byłam na początku a jak zaczęłam szyć to jakoś zapał osłabł i pojawiły się wątpliwości ![]() Trinny szyj, wykrój jest ogólnodostępny ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Sukienka uszyta ze Złotym Krojem. I totalnie spartolona przeze mnie. Ale jakoś udało mi się ja uratować. Opis i więcej zdjęć na moim blogu.
![]() |
|
Przejrzałam na blogu. Koronka z przodu i gładki tył bardzo mi się podoba. Sukienka faktycznie w stylu retro, ale z jasnymi dodatkami na pewno będzie wyglądać ciekawie. Metki świetne. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sus wybacz,ale nie czuję się rozczarowana choć powinnam.
Ty, moja idolka i nieudana sukienka! To mogło się zdarzyć tylko dlatego,że skorzystałaś z ZK. Wiedziałam,że tak będzie jednak pozostałe swoje ewentualne uwagi pozostawię do czasu jak uszyjesz te skrojone już spodnie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Gdzie zamawiałaś metki? I jaki to jest koszt?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O matko, szybko biegnę na bloga zobaczyc, dlaczego spartolona! ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Agaaffek powiem Ci, ze można nawet dobrze, że ten tył jest gładki a przód z koronki ![]() Niebawem opublikuję na blogu zdjęcia w sukience a tutaj zamieszczę je już dziś ![]() Kora masz ZK?? Szyłaś już coś z niego?? Póki co zaskoczyły mnie plecy - nic nie ciągnie przy wyciąganiu rak do przodu. Jeśli chodzi o wykroje z Burdy to ramiona to ich słaby punkt. I mama i ja twierdzimy, ze w tym miejscu jest niewygodnie. A tak w ogóle to koronka jest naprawdę cudna ![]() Xanti metki zamawiałam tam gdzie Centara - na allegro o TUTAJ. Na blogu widać czarne ale mam tez białe ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Sus, jesteś genialna, sukieneczka wyszła super, jak po takiej "przeróbce", jaką opisałaś na swoim blogu.
Ja bym chyba na takie coś nie wpadł. |
166 stron: « < 38 39 40 41 42 43 44 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.