166 stron: « < 40 41 42 43 44 45 46 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Na żywej bryle wygląda naprawdę imponująco!
/A miało być tak źle! ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Susanko po pierwsze "ładnemu we wszystkim ładnie"!!!I po drugie,i po trzecie....
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Moja jedyna wątpliwość dotyczyła podkroju szyi - coś tam się działo (to stębnowanie?) co mi nie odpowiadało... ale na Twojej sylwetce w ogóle tego problemu nie ma! Bardzo mi się podoba. Jakie piekne zdjęcia! ![]() Wszysko ślicznie - poza kontaktem, co już wspomniamo ![]() Podoba mi się "oplerka" brzmi trochę jak czirliderka ![]() ![]() ________________________________________________________
Mój blog o szyciu i rękodziele - zapraszam!
http://brummig.blox.pl/html |
|
Stara Gwardia
|
|
Ślicznie
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Dobra odpowiadam zbiorowo ![]() sallma dzięki ![]() Magda, Juli, MiniaB,Monikowo - dzięki dziewczyny ![]() Kora nie obraziłam się, każdy ma prawo do swojego zdania. Poza tym znajdujemy się na forum publicznym ![]() ![]() Niemniej nie zgodzę się z Tobą w kwestii "strasznie skomplikowanego" przygotowania wykrojów - raz że to łatwe a dwa osoba początkująca, która nie miała jeszcze stycznością z Burdą zwariuje widząc plan wykrojów. Będzie mieć problemy wyłowić odpowiednie części tym bardziej że obecnie Burda zmniejszyła ilość arkuszy z wykrojami i jest jeszcze większy sajgon ![]() Poza tym obecnie wypróbowuję Złoty Krój więc cały czas robię sobie szablony i jak dla mnie to świetna zabawa. Osoby, które nie mają wykształcenia krawieckiego ani nie znają podstaw będą miały problemy z uszyciem czegokolwiek ze ZK bo tam nie ma opisów co i jak uszyć. W Burdzie są, to jest dobre, tylko często ja sama nie wiem o co chodzi czytając ich opisy. No ale są i "dla chcącego nic trudnego". Co do reklamy to zapytałam mojego bezstronnego męża, w ogóle niezainteresowanego tematem krawiectwa (jego interesuje tylko sprawne działanie forum i wszystko od strony programowania), czy jego zdaniem reklama ZK jest agresywna. Odpowiedział, że kompletnie nie wie o co chodzi ze Złotym Krojem, widział tylko na youtube filmik i to co ja mu mówię. U nas na forum ZK praktycznie nie istnieje choć jest jednym z Partnerów forum (tak, to forum też potrzebuje reklamy, musi być widoczne w internecie), na innym forum jest i na kilku blogach (w tym swoim). Myślę, że to jednak nie jest agresywna reklama. Ja ją sobie inaczej wyobrażam. Poza tym gdy ktoś wchodzi na rynek z nowym produktem to musi coś robić żeby zaistnieć. Prawo marketingu. Zgodzę się co do ceny - jest bardzo wysoka jak na polskie realia :/ agaaffek, Xanti, LudwikXVI, czeremcha, Trinny dzięki! Normalnie na me lico wyszedł wieeelki rumień ![]() brummig może podkrój szyi na manekinie nie układał się tak jak należy?? Bardzo możliwe. Słowo "oplerka, oplerek" działa na śląsku od lat ![]() edyta30 dziękuję pięknie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Naucz mnie misz-masza a ja cię nauczę francuzów
![]() ![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Chętnie! muszę zrobić instruktażowy kurs upinania koka ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Moje portki ze Złotego Kroju ![]() Uważam, że wyszły bardzo fajnie :] ________________________________________________________
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wyglądają świetnie, ale ja chcę na żywym organizmie. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo fajne spodnie
![]() |
166 stron: « < 40 41 42 43 44 45 46 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.