Wersja do druku

166 stron: « < 40 41 42 43 44 45 46 > »

Mistrzyni Krawiectwa
Na żywej bryle wygląda naprawdę imponująco!

/A miało być tak źle! ;-)/

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Mistrzyni Krawiectwa
Susanko po pierwsze "ładnemu we wszystkim ładnie"!!!I po drugie,i po trzecie....
Stara Gwardia
Moja jedyna wątpliwość dotyczyła podkroju szyi - coś tam się działo (to stębnowanie?) co mi nie odpowiadało... ale na Twojej sylwetce w ogóle tego problemu nie ma! Bardzo mi się podoba. Jakie piekne zdjęcia! :oklasky:
Wszysko ślicznie - poza kontaktem, co już wspomniamo :D
Podoba mi się "oplerka" brzmi trochę jak czirliderka :) utożsamiam się, w pełni, z oplerką :)
Stara Gwardia
Ślicznie :)
Administrator
Dobra odpowiadam zbiorowo ;)

sallma dzięki :) Upięcie jest banalnie proste, taki misz-masz jak nie mam czasu i pomysłu "co by tu zrobić z włosami". Właśnie uczę się zaplatać "francuzy" ale nie idzie mi to....

Magda, Juli, MiniaB,Monikowo - dzięki dziewczyny :buzki:

Kora nie obraziłam się, każdy ma prawo do swojego zdania. Poza tym znajdujemy się na forum publicznym :) Usuwam tylko spam i trolli ;)
Niemniej nie zgodzę się z Tobą w kwestii "strasznie skomplikowanego" przygotowania wykrojów - raz że to łatwe a dwa osoba początkująca, która nie miała jeszcze stycznością z Burdą zwariuje widząc plan wykrojów. Będzie mieć problemy wyłowić odpowiednie części tym bardziej że obecnie Burda zmniejszyła ilość arkuszy z wykrojami i jest jeszcze większy sajgon ;)
Poza tym obecnie wypróbowuję Złoty Krój więc cały czas robię sobie szablony i jak dla mnie to świetna zabawa.
Osoby, które nie mają wykształcenia krawieckiego ani nie znają podstaw będą miały problemy z uszyciem czegokolwiek ze ZK bo tam nie ma opisów co i jak uszyć. W Burdzie są, to jest dobre, tylko często ja sama nie wiem o co chodzi czytając ich opisy. No ale są i "dla chcącego nic trudnego".
Co do reklamy to zapytałam mojego bezstronnego męża, w ogóle niezainteresowanego tematem krawiectwa (jego interesuje tylko sprawne działanie forum i wszystko od strony programowania), czy jego zdaniem reklama ZK jest agresywna. Odpowiedział, że kompletnie nie wie o co chodzi ze Złotym Krojem, widział tylko na youtube filmik i to co ja mu mówię. U nas na forum ZK praktycznie nie istnieje choć jest jednym z Partnerów forum (tak, to forum też potrzebuje reklamy, musi być widoczne w internecie), na innym forum jest i na kilku blogach (w tym swoim). Myślę, że to jednak nie jest agresywna reklama. Ja ją sobie inaczej wyobrażam. Poza tym gdy ktoś wchodzi na rynek z nowym produktem to musi coś robić żeby zaistnieć. Prawo marketingu.
Zgodzę się co do ceny - jest bardzo wysoka jak na polskie realia :/

agaaffek, Xanti, LudwikXVI, czeremcha, Trinny dzięki! Normalnie na me lico wyszedł wieeelki rumień ;)

brummig może podkrój szyi na manekinie nie układał się tak jak należy?? Bardzo możliwe. Słowo "oplerka, oplerek" działa na śląsku od lat ;)

edyta30 dziękuję pięknie :)

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
sallma dzięki :) Upięcie jest banalnie proste, taki misz-masz jak nie mam czasu i pomysłu "co by tu zrobić z włosami". Właśnie uczę się zaplatać "francuzy" ale nie idzie mi to....

Naucz mnie misz-masza a ja cię nauczę francuzów :) akurat dobrze trafiłaś bo jestem nieskromnie mówiąć mistrzynią :D aczkolwiek najlepiej mi się plecie na własnej głowie - 1,2 czy 5 - żaden problem :)
Administrator

Naucz mnie misz-masza a ja cię nauczę francuzów :) akurat dobrze trafiłaś bo jestem nieskromnie mówiąć mistrzynią :D aczkolwiek najlepiej mi się plecie na własnej głowie - 1,2 czy 5 - żaden problem :)
Chętnie! muszę zrobić instruktażowy kurs upinania koka ;) A Ty francuza - plissssssssssss naucz mnie.

Administrator
Moje portki ze Złotego Kroju :)
Uważam, że wyszły bardzo fajnie :]

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Mistrzyni Krawiectwa
Wyglądają świetnie, ale ja chcę na żywym organizmie.
Bardzo fajne spodnie :)

166 stron: « < 40 41 42 43 44 45 46 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.