166 stron: « < 43 44 45 46 47 48 49 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Sukienka bombowa, zdjęcia świetne !!! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Profesjonalna oprawa artystyczna,piękna modelka i świetna sukienka.
Jesteś bezwzględna ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Dziękuję za wszelkie komentarze ![]() ![]() ![]() Ja tam wygranej nie jestem taka pewna, naprawę. O i te zdjęcia uświadomiły mi, że chyba muszę zmienić kolor różu na policzkach ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Sus trzymam mocno kciuki za wygraną, sukienka jest obłędna i jak najbardziej wstrzela się w trendy!
Ja osobiście poluję na stopki do maszyny, a nuż się uda ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
śliczna jest ![]() a... i nie wiem naprawdę co chcesz od tego różu ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Sallma stopki do maszyn fajna rzecz tylko nie wiem czy one takie uniwersalne czy tylko do Łucznika pasują.
Monia po prostu wygląda jakbym miała placki na policzkach ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Sus ja mam Łucznika Julię - więc się nie martwię, a bardzo by się przydały
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Susanno, wydaje mi się, że Twoja praca jest na zbyt wysokim poziomie, jak na ten konkurs. Mam nadzieję, że się mylę; wszystko super profejonalne! Podziwiam, ale czy wygrasz?? hmmm! W każdym razie trzymam kciuki ![]() Wystawiłam też swoją listonoszkę ![]() ![]() ________________________________________________________
Mój blog o szyciu i rękodziele - zapraszam!
http://brummig.blox.pl/html |
|
Stara Gwardia
|
|
Sus bardzo ładna sukienka trzymam kciuki za ciebie i za wszystkie dziewczyny z forum biorące udział w konkursie łucznika
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Brummig mi się wydaje że moja praca wcale nie ma wysokiego poziomu - po prostu dobre zdjęcie i dobór dodatków zrobiły swoje. No i te liście, które biedy Krzysiek zbierał a potem kilkadziesiąt razy we mnie rzucał ![]() Piękno najpiękniejszej kreacji nie zostanie wydobyte gdy zdjęcie będzie słabe. I tyle. ________________________________________________________
166 stron: « < 43 44 45 46 47 48 49 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.