166 stron: « < 44 45 46 47 48 49 50 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
A ja nie wiem w czym rzecz?
Nie znam ichniego regulaminu. Jeśli profesjonalne wykonanie to sukienka Sus może nie wygrać? To konkurs dla amatorów ? ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Konkurs jest chyba dla wszystkich ale ja nie jestem profesjonalną krawcową. Właśnie wczoraj popsułam bluzkę, którą szyłam :] Prosty t-shirt. Tak, da się!
A oto jeszcze ciepła sukienka, którą uszyłam dla przyjaciółki. Sukienkę miałam uszyć na podstawie oryginału. Dla siebie też chcę taką uszyć ale chcę aby miała więcej cieć żebyśmy nie wyglądały jak klony ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
No no, duplikat wyszedł rewelacyjnie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Fajna w moim ulubionym kolorze
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajna ta sukienka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fasony przepiękne, cięcia i dopasowanie super wielkie ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Dziękuję pięknie ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
oczywiście, że konkurs jest dla wszystkich...
czasami nawet pisze, że można uszyć nawet ręcznie albo coś przerobić... często liczy się pomysł a nie wykonanie.... nie ma czegoś takiego jak "praca na zbyt wysokim poziomie" myślę, że każdy szyje tak jak potrafi i jest fajnie, że każdy może pokazać co wymyślił... no ja oczywiście nie zdążyłam, bo zajęłam się czapeczkami, płaszczykami i remontami, ale wcale mi nie szkoda bo i tak nic fajnego do głowy mi nie przyszło ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Monia jestem ciekawa czy w listopadzie będzie kolejny konkurs a jeśli tak to jaki temat. ________________________________________________________
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Duplikat ładniejszy od wzorca. Wprawdzie lubię dekolty z wodą, ale nie przepadam za panterką, zwłaszcza w niezwierzęcych kolorach. Poza tym szycie rewelacyjne ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-10-31 12:35:13 przez agaaffek --- ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
166 stron: « < 44 45 46 47 48 49 50 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.