166 stron: « < 46 47 48 49 50 51 52 > »
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Droga Pani Susanno, czyli kochana Madziu, wszedłem na Twój wątek, a tu patrzę same gratulacje!!! Facet, jak wiadomo jest stworzeniem podrzędnym, więc nie od razu połapałem się skąd te gratulacje. Ale za chwilę moje szare komórki skierowały mnie na Twój blog i już wszystko wiem. Ja też bardzo, bardzo gratuluję !! Takie nagrody bardzo cieszą, inspirują do dalszych działań. A swoją drogą jestem ciekawy Twojej opinii o tej maszynie, bo z wygląda na ciekawe urządzenie. Jeszcze raz wielkie brawa dla naszej Madzi !!!
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak tylko zobaczyłam twoją sukienkę wiedziałam że zdobędzie nagrode. Serdecznie gratuluję ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Dziękuję, dziękuję, dziękuję!
Jesteście przekochani ![]() ![]() Wojtku Twój wpis mnie rozbroił ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale super
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Moje gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!Śliczna ta sukienka.
|
|
Administrator
![]() |
|
Dziękuję!
A dziś przedstawiam kolejną sukienkę, także (kolorystycznie) nawiązującą do jesieni. Tym razem wykrój ze Złotego Kroju ![]() Ona także będzie miała profesjonalna sesję zdjęciową . ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jaka slodka sukienka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Precyzja kontrafałd...szał...elegancka, piękna. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
o jeżu kolczasty jaka piękna ![]() szybko,szybko fotki na Tobie poprosimy ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Fotki koniecznie ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
166 stron: « < 46 47 48 49 50 51 52 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.