166 stron: « < 49 50 51 52 53 54 55 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Sussanko bardzo podobają się NAM Twoje podusie!!!NAM tzn mnie i Michałkowi mówił że"pani Susanna taka zdolna jest ,to na pewno by dzieciom wyszyła na poduszce jakiegoś rycerza w zbroi lub herb"pewnie myślał w tym momencie o sobie.....leżał kilka razy w szpitalu to nie mógł uwierzyć,że teraz dzieci będą miały tak wesoło!!!!Na pewno to bardzo dużo dla tych dzieci w smutku,chorobie móc się przytulić do takiej MIKI......
|
|
Administrator
![]() |
|
Trinny Twój komentarz mnie wzruszył. Kochany Michałek!!! Ale chłopak dobry pomysł ma - rycerz w zbroi lub herb... zagaduje. Trinny musisz mu taką poduszę uszyć ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Wczoraj skończona - sukienka. Niestety na wieszaku wygląda średnio a na żywej bryle jest naprawdę OK. No i kolory są przekłamane. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
świetne cięcia, na wieszaku wygląda bardzo dobrze, domyślam sią, że na żywej bryle rewelacyjne. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Na pewno na Tobie bedzie lepiej zdecydowanie wyglądac, ale mi sie podoba nawet na wieszaku. To, ze wstawilasz jeszcze lamowke pomiedzy szwy dodalo niewatpliwie sukience uroku, bardziej sie odznaczają kolory. Super ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wygląda świetnie... ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ciekawa ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękna...te odcienie kawusi na prawdę wpadają w oko ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Susanna przepiękna ta sukienka. Mam jednak pytanie skąd wzięłaś ten wykrój??? Chętnie bym go sobie skopiowała ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo ciekawe zestawienie cięć i kolorów bardzo mi się podoba pozdrawiam ________________________________________________________
|
166 stron: « < 49 50 51 52 53 54 55 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.