166 stron: « < 48 49 50 51 52 53 54 > »
Administrator
![]() |
|
Moja odpowiedź na akcję szycia poduszek dla dzieci z onkologii.
![]() |
|
Piekne i bardzo sympatyczne ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jakie fajne! Czy Ty to sama wycinałas i naszywałas potem, czy juz była gotowa aplikacja? ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
jakie ładniusie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale super :::!!! bardzo ładnie Ci to wyszło
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Na pewno się dzieciaki ucieszą, piękne ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
podusie pierwsza klasa ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Dziękuje dziewczyny ![]() ![]() Monia już Ci piszę jak zrobiłam aplikacje. Najpierw narysowałam sobie szkic podglądowy, potem powiększyłam go do wymaganego rozmiaru i powycinałam poszczególne części. Jeśli chodzi o mordkę Miki, która patrzy na wprost to na białe tło naszywałam resztę elementów. Natomiast jeśli chodzi o profil Miki to wszystkie elementy wycięłam także osobno i tylko oczy oraz usta naszyłam na białe tło. Uszy oraz górna część głowy nie są naszyte jedno na drugie tylko bardzo blisko siebie. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Sympatyczne mordki ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Chciałam tylko zauważyć, że pierwsza Miki jest z tych współczesnych, obrobionych komputerowo ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
166 stron: « < 48 49 50 51 52 53 54 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.