166 stron: « < 45 46 47 48 49 50 51 > »
Administrator
![]() |
|
Agaaffku ja też lubię takie dekolty ale tylko z cienkich tkanin. Wtedy ładnie się układają a ta sukienka była uszyta z grubej dzianiny i ta "woda" trochę odstawała, nie układała się tak miękko. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Sussano twoja wersja sukienki bardziej do mnie przemawia niż oryginał!!!Brawa za wykonanie!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ta sukienka na konkurs - rewelacja! Podoba mi się w niej wszystko, kolory, krój, wykonanie...
Zresztą, u Ciebie wszystko jest śliczne i fachowo wykoanane, ot co! ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Trinny, Joasiu - ślicznie Wam dziękuję ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jest już ogłoszony jakiś konkurs... trzeba zrobić film jak się szyje i opis... fajne i to bardzo tylko nie mam pojęcia jak to zrobić, w moim wypadku mogło to by śmiesznie wyglądać... nie koniecznie jestem za tym ażeby ktoś widział to moje kombinatorstwo ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Susanno a nie mówiłam ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Susanno WIELKIE GRATULACJE!!!!! ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
I ja się dołączam! Gratuluję!!!! ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
to i ja jeszcze raz ![]() Gratuluję ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czemu nie jestem zaskoczona ? ![]() S e r d e c z n i e g r a t u l u j ę. ![]() ________________________________________________________
|
166 stron: « < 45 46 47 48 49 50 51 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.