166 stron: « < 42 43 44 45 46 47 48 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Uh... rewelacyjny pomysł i zdjęcia. Jak dla mnie faworytka, bez kokieterii, trochę mnie użarł owad zazdrości ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Agaaffku temat wyboru prac przez Łucznika był już tu na forum poruszany także jest to jedna wielka niewiadoma. Ja tam się "nie jaram", sukienkę uszyłam bo taki pomysł wpadł mi do głowy, wygra to wygra - nie to nie. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O raju !!!! ![]() Sus przepiękna sesja i sukienka i modelka! Jestem zachwycona. Czy można wiedzieć które z tych zdjęć wysłałaś na konkurs? A może jeszcze inne? Oczarowana jestem trzema ostatnimi choć piękne są wszystkie. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Koruś dzięki!
Zdjęcia, które wybrałam z 63 różnych fotek ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładne Sus. Wiem,że zostaniesz nagrodzona,nie ma innej opcji ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękne - wszystko! Sukienka, aranżacja, zdjęcia - no i ty na zdjęciach ![]() Trzymam kciuki! Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja już widziałam twoje fotki na blogu.Wszystkie są śliczne,no i sukienka oczywiście powaliła mnie na kolana.W zastawie z kozakami i kapeluszem wygląda rewelacyjnie.Musze ci zdradzić,ze po obejrzeniu twojego bloga i ja nabrałam ochoty na udział w konkursie.Czy mi się uda? ________________________________________________________
MAM 36 LAT OD 14 MIESZKAM NA SYCYLII.W WOLNYM CZASIE ZAJMUJE SIĘ SZYCIEM CO SPRAWIA MI DUŻO PRZYJEMNOŚCI.
http://dafefa-dag.blogspot.com/ -MÓJ BLOG |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zostawilam juz comment na blogu, ale tutaj jeszcze raz pochwalę. I powtorze, że mnie urzekly te zdjecia na ciemnym tle. Jest w nich jakas magia, troche strachu, wiatru zupelnie jak w pogodzie jesienią... ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
No Sus.....nie wiem co powiedzieć.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................PROFESJONALNE PODEJŚCIE DO SPRAWY!!!!Świetnie wyglądasz!
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Uff..... z zachwytu nie wiem , co powiedzieć, więc........ nie powiem nic !! Nagroda ,wyróżnienie murowane, więc z góry gratuluję.
|
166 stron: « < 42 43 44 45 46 47 48 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.