166 stron: « < 41 42 43 44 45 46 47 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Domagamy sie portek na wlascicielce! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
bardzo fajne spodnie, na pewno ladnie podkreslaja smukla figure wlascicielki ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
No właśnie, na organizmie prosimy, bo wyglądają jakoś tak... podkowiasto ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Tiaa zdjęcia będą, może w weekend. W poprzedni nie miałam weny do robienia fotek i nic z tego nie wyszło ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Noooo a gdzieś przed chwilą czytałam o trudnym wieku do pozowania do zdjęć .Ja też stanowczo żądam portek na osobie!!!!inaczej nie będę chwaliła
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Powinnam chyba się przyłączyc do chóru.... ![]() ale chwalic już mogę bo z pewnością uszyte są super. Czy to rurki Sus? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Poproszę te porcięta na osobie ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Sus napewno świetnie wygląda w nowych spodniach!!!Zgrabna lacha!!!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wyglądają bardzo dobrze, też jestem ciekawa jak lezą na osobie ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Zdjęć spodni nadal nie ma ale będą :>
Kochani dziś prezentuję sukienkę na jesienny konkurs Łucznika. Projekt mój, pomysł pojawił się nagle i wyszła taka sukienka-tulipanek ![]() Zdjęcia robił rewelacyjny fotograf, Robert Kamiński z Bielska Białej a "asystentem" był także rewelacyjny fotograf Krzysztof Grabowksi ![]() Myślę, że takich sesji będzie więcej. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
166 stron: « < 41 42 43 44 45 46 47 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.