166 stron: « < 51 52 53 54 55 56 57 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
NA blogu ogladalam wszystkie zdjecia.
Spodniczkę dokladnie sobie obejrzalam i pomarzyłam, ze kiedys tez się zbiorę i uszyję z zamkiem, ale cos znow lenia ostatnio mam. Poza tym jestem naprawde pod wrazeniem zdjec. Takie zrobione przez profesjonalistow i w ciekawej scenerii to narawdę cos. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cudowna spódniczka,modelka miód,pomysł wart uwagi .Boże ile godzin ma Twoja doba ?
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetna spódnica! Ja szyję teraz mamie spódnicę, ale zanim dojdę do takiej wprawy to miną lata świetlne! I te kolory, cudne! ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Piękna i oryginalna spódniczka, ale to co napisała Monika-magdalena bardzo mnie zastanowiło, bo rzeczywiście Ty i ten bardzo młody człowieczek wyglądacie przeuroczo. A mieć takiego sympatycznego szkraba "na własność" to byłaby frajda, nieprawdaż Sus ??? (ale ja nic nie mówiłem).
Przy okazji, MONIKOWO, proszę się nie lenić, tylko zacząć szyć !! (oczywiście żart). |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Aaa.. rewelacja... ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bosssska...
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale masz fajną figurę. Wyglądasz świetnie w tej spódnicy. ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Dziękuję wszystkim za przemiłe komentarze - także za te odnośnie mnie i małego Karolka ![]() Zamek w spódnica sam się nie rozsuwa - jest dość ciężki, metalowy i bardzo mocny, w sumie to trzeba użyć siły żeby go rozpiąć i zapiąć ![]() Wojtku ja już pisałam w komentarzach na moim blogu - mieć takiego brzdąca na własność to byłoby coś fajnego. Karolek jest cudny! I w ogóle nie bał się "cioci Madzi" ![]() ![]() Aha i jeszcze chciałam napisać co nieco odnośnie fotografa - nawiązałam współpracę (luźną) z młodym i utalentowanym fotografem Robertem Kamińskim z Bielska-Białej. I mam zamiar go promować bo spoko facet z artystycznym zacięciem ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-12-05 07:51:25 przez Susanna --- ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Doskonały pomysł Sus.
Będą z Waszej współpracy obopólne korzyści ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Taką mam nadzieję ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
166 stron: « < 51 52 53 54 55 56 57 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.