166 stron: « < 50 51 52 53 54 55 56 > »
Administrator
![]() |
|
Maxi dziękuję ![]() Wykrój robiłam sama tz. wpierw szyłam podobną sukienkę dla przyjaciółki bo ona przyniosła mi swoją sukienkę, żeby na jej podstawie zrobić wykrój i trochę go zmodyfikować. Z kolei ta moja jest uszyta na podstawie wykroju sukienki dla przyjaciółki ale też go zmieniłam bo nie miałam tyle materiału ![]() [edycja] O tutaj masz link do sukienki przyjaciółki -> KLIK Ta moja cięcia ma podobne ale nie takie same, są podniesione i powiększone. Poza tym z tyłu ma kontrastowe wstawki choć ich na zdjęciu nie widać. --- Ostatnio edytowane 2011-11-22 07:25:42 przez Susanna --- ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
W ogóle to dziękuję wszystkim za miłe komentarze ![]() Szyjąc tę sukienkę w minimalnym stopniu poczułam się jak projektant ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Proszę o zdjecie sukienki na ludziu! Inaczej nie powiem że jest bardzo ładna, fajna i wyjątkowa
![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Kapitalna ta sukieneczka z cięciami i Twoja i dla koleżanki Alicji. Gratuluję pomysłu, inwencji i doboru kolorów !! Cicho powiem, że jest na mojej "ściągawce pomysłów", Sus, chyba nie będziesz miała nic naprzeciwko ?
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dołączam się do pozytywnych recenzji, sukienka odjazdowa a podusie ful wypas ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Osz Ty niedobra ![]() ![]() ![]() Wojtku oczywiście, nie ma problemu - jeśli tak Ci się podoba to mnie to cieszy ![]() Madziu dziękuję ![]() ________________________________________________________
|
Administrator
![]() |
|
Spódnica - recykling. Uszyta z resztek kaszmiru.
![]() |
|
Swietna spódnica i oryginalna sceneria wyglądasz uroczo z dzieckiem!!
![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-12-02 12:53:10 przez Trinny --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajna spódnica a sesja jak zawsze urocza. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zabójcza spódnica- zabójcza modelka- zabójcza sceneria i zdjęcia i uroczy chłopiec i rzeczywiście pasuje Ci dziecko ![]() ________________________________________________________
|
166 stron: « < 50 51 52 53 54 55 56 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.