141 stron: « < 131 132 133 134 135 136 137 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ten odcinek zdecydowanie bardziej mi się podoba!!!!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Wojtku zgadzam się z Trinny ta część tez mi się bardziej podoba
![]() |
|
Sezon karnawałowy trwa, ale okazuje sie, że ta sukieneczka co ją prezentuję będzie na balu maturalnym. Sukienka chyba wyszła fajnie , ale mnie się śnią po nocach te falbanki, które trzeba było odszywać, a potem zeszywać w ten "wodospad' falbanek. Na właścicielce sukienka prazentuje się bardziej okazale niż na manekinie.
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Widać, że poświęciłeś jej duuużo pracy, ale warto było ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
jaka pomysłowa i elegancka
nie dziwię się,że śniły Ci się po nocach ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jak tak patrzę na tę sukienkę i wyobrażam sobie jej szycie, to od razu cisną mi się na usta niecenzuralne słowa (nie jestem mistrzem cierpliwości). Jak to mówią: "SZACUN" ![]() ________________________________________________________
http://magdiczka.blogspot.com - moje zmagania z blogowaniem i szyciem ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Wojtku wielki szacun . Szyłam taką ślubną,długą. Pochłonęła 80m szyfonu
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Musisz mieć w sobie nieprzebrane pokłady cierpliwości, o Twoich zdolnościach już nie wspominam bo piszę o tym za każdym razem
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Rety jak ja uwielbiam te falbaneczki skośne?! Genialnie się układają a w tańcu to już w ogóle MAGIA! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dla mnie szycie ubrań to w ogóle magia a już takiej sukienki z falbankami to mistrzostwo. Sukienka przepiękna, nawet nie potrafię słowami wyrazić swojego zachwytu. ________________________________________________________
Zapraszam na mój blog
http://www.adelaszyje.blogspot.com/ |
141 stron: « < 131 132 133 134 135 136 137 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.