Wersja do druku

141 stron: « < 130 131 132 133 134 135 136 > »

Mistrz Krawiectwa
Jest sezon karnawałowo - studniówkowy, więc sukienki wieczorowe są na tapecie. Taka, moim zdaniem, odważna sukieneczka na studniówkę. Za moich dawnych czasów, maturzystka w takiej kreacji prawdopodobnie byłaby nie wpuszczona na bal maturalny. Ale cóż, mamy inne czasy, jest więcej tolerancji. Mnie osobiście , jako facetowi, ta kreacja podoba się, tylko modlę się , czy podczas ognistego tańca nie będzie kłopotów z biustem.
Ja jestem tylko krawcem, to co klientka chce, a jest możliwe do uszycia, to ma.
Sukieneczka ma usztywniony gorset, wszyte miseczki, na spódniczkę użyłem elastycznej koronki.
Jak Wam się podoba ?
Pogromca spamerów
wygląda ładnie tylko góra nie w moim typie,wolę jak się trzyma na ramionach
no ciekawe czy do kolan jej nie spadnie :)
Stara Gwardia
:D też tak pomyśłąłam...
Dodatkowym problemem może być ,że jest ze sliskiej tkaniny...
Ale lubie takie zestawienie kolorystyczne tylko na bank poproisiłabym o ramiączka
G.
Wojtku ja chwalę Cię za mistrzowskie wykonanie!Sukieneczka z tych MALUTKICH fason dla zgrabniutkiej młodej dziewczyny
Stara Gwardia
Sukienka ładna, ale też wolałabym ramiączka, swobodniej bym się czuła.
Mistrz Krawiectwa
Ja też jakbym musiał nosić tę sukieneczkę, doszyłbym sobie ramiączka. Mam nadzieje, że nie będe miał reklamcji od młodej klientki w tym wzglęcie.
A co do wpisu Grzesia - praca krawca to właśnie nieustająca "Moda na sukces" - uszycie 550 sukienki, 854 bluzki itd. itd.
Mistrz Krawiectwa
A to jeszcze jeden odcinek z "Mody na sukces" (wg Grzesia ) - znów studniówkowa sukieneczka, tym razem chociaż z jednym ramiączkiem. Tutaj nie powinno być problemów nawet przy bardzo latynowskich tańcach.

--- Ostatnio edytowane 2014-01-19 00:43:28 przez Wojtek ---
Stały Bywalec
Szyjesz piękne sukienki :) zawsze z wielką ciekawością zaglądam do Twojego wątku. Ta czerwona sukienka jest świetna :)

141 stron: « < 130 131 132 133 134 135 136 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.