141 stron: « < 130 131 132 133 134 135 136 > »
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Jest sezon karnawałowo - studniówkowy, więc sukienki wieczorowe są na tapecie. Taka, moim zdaniem, odważna sukieneczka na studniówkę. Za moich dawnych czasów, maturzystka w takiej kreacji prawdopodobnie byłaby nie wpuszczona na bal maturalny. Ale cóż, mamy inne czasy, jest więcej tolerancji. Mnie osobiście , jako facetowi, ta kreacja podoba się, tylko modlę się , czy podczas ognistego tańca nie będzie kłopotów z biustem.
Ja jestem tylko krawcem, to co klientka chce, a jest możliwe do uszycia, to ma. Sukieneczka ma usztywniony gorset, wszyte miseczki, na spódniczkę użyłem elastycznej koronki. Jak Wam się podoba ? |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
wygląda ładnie tylko góra nie w moim typie,wolę jak się trzyma na ramionach
no ciekawe czy do kolan jej nie spadnie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() Dodatkowym problemem może być ,że jest ze sliskiej tkaniny... Ale lubie takie zestawienie kolorystyczne tylko na bank poproisiłabym o ramiączka ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ten wątek jest jak "Moda Na Sukces" ![]() G. ________________________________________________________
Panie Boże! A mogłeś z tego żebra, taką fajną kolejkę elektryczną zrobić! |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wojtku ja chwalę Cię za mistrzowskie wykonanie!Sukieneczka z tych MALUTKICH fason dla zgrabniutkiej młodej dziewczyny
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka ładna, ale też wolałabym ramiączka, swobodniej bym się czuła.
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Ja też jakbym musiał nosić tę sukieneczkę, doszyłbym sobie ramiączka. Mam nadzieje, że nie będe miał reklamcji od młodej klientki w tym wzglęcie.
A co do wpisu Grzesia - praca krawca to właśnie nieustająca "Moda na sukces" - uszycie 550 sukienki, 854 bluzki itd. itd. |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
A to jeszcze jeden odcinek z "Mody na sukces" (wg Grzesia ) - znów studniówkowa sukieneczka, tym razem chociaż z jednym ramiączkiem. Tutaj nie powinno być problemów nawet przy bardzo latynowskich tańcach.
--- Ostatnio edytowane 2014-01-19 00:43:28 przez Wojtek --- |
|
Stały Bywalec
|
|
Szyjesz piękne sukienki ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wojtku, nie powiem nic nowego, ale co mam zrobić? Bardzo ładna sukienka, zresztą tak jak wszystkie inne, które szyjesz!
|
141 stron: « < 130 131 132 133 134 135 136 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.