141 stron: « < 129 130 131 132 133 134 135 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
co masz na myśli? i też nie do końca zrozumiałam pytanie Wojtka. I czy w ogóle facet, który szyje damskie ciuszki, czyli wykonuje taki "niemęski" zawód to też ideologia "gender"? A tak w ogóle to chciałabym z kimś o tym podyskutować, bo ja o tej ideologii wiem niezwykle mało. Jest tu ktoś, kto się zagłębił w temat i odpowie mi na kilka pytań? Chodźmy z tym tematem na Pogaduchy. ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wojtku, piękne sukienki, a co do gender, to może w przypadku dorosłych to nic Ci nie grozi, ale jeżeli chodzi o niewinne, kształtujące swoją psychikę dzieci, to przyszłe pokolenie bedzie zyc w nowej Sodomie i Gomorze. Już narzekamy na młodzież, a ta która powstanie w wyniku tej ideologi bedzie zupełnie wyzbyta swojej tożsamości. Uważam ze jakimś władzą o to włąsnie chodzi, zeby mieć szarą mase do sterowania i wykorzystywania. Żegnaj Polsko witaj COŚ. Gender nie wygląda groźnie, na razie. Polacy są ślepi. Ja mam dzieci i boje sie o ich los. CO było złego dotychczas w nie zacieraniu przynależności do płci, dlaczego teraz to tak przeszkadza?
Jeszcze jedno, w Niemczech można prowadzić ubój zwierząt w gospodarstwie, nie ścigają za to, a w Polsce rolnik zabił sobie świnke w domu, to dostał 5 000 zł kary i zabrali mięsko. Bo przepisy unijne zabraniają! Skandal. Cos mi tu nie gra...kury niedługo nie bedzie można ubijać w domu, tylko w ubojni, gazem. Może i humanitarne, ale czy zdrowe dla nas? Jak mój wpis zostanie usunięty to zrozumiem ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Może jednak załóżmy wątek pod takim tytułem. ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wojtku, sukienki, które szyjesz są zjawiskowe, w morską mogłabym wskoczyć już teraz - czy jak będę kiedyś w potrzebie to mogę sie do Ciebie zwrócić (sama nawet nie będę próbować ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Wielkie dzięki, moje Panie, że moje uszytki podobają się Wam. (mnie też !!!). Widać Pan Bóg tak chciał, abym zajął się tym zawodem i spożytkował te swoje umiejętności krawieckie ku radości kobiet.
A widzę, że powstał nowy wątek odnośnie "gender" na naszych Pogaduchach, więc tam przenieśmy swoje opinie. Ja dodałem te swoje parę zdań o gender, bo akurat byłem zbulwersowany po przeczytaniu w internecie kolejnego bzdurnego artykułu na ten temat. |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Chętnie zaglądam na Twój wątek bo bardzo podobają mi sie kreacje, które szyjesz ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
A poniżej szycie piątkowo-sobotnie , studniówkowa sukieneczka z tiulu na satynowej podszewce, z takim mini bolerkiem (też tiul, wykończony satynową lamówką). Spódniczka krojona ze skosu.
Klientka, młode dziewczę, była tak zachwycona tą kreacją, że zostałem wycałowany..... |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dostałeś buziaki Wojtek bo zasłużyłeś na nie!Spełniłeś marzenie młodej klientki!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczne te ostatnie sukienki ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Oj Wojtku, Wojtku jak jeszcze pokażesz coś dla matrony na studniówkę, to będę Ci dozgonnie wdzięczna. ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
141 stron: « < 129 130 131 132 133 134 135 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.