Wersja do druku

141 stron: « < 129 130 131 132 133 134 135 > »

Stara Gwardia
Wracając do tych genderowych baranów /oczywiście nie uwłaczając baranom/. Takie dwa stada rozszalałych baranów może narobić wiele szkód wśród naszych dzieci i reszty społeczeństwa.
:(:szok::bezradny:
co masz na myśli? i też nie do końca zrozumiałam pytanie Wojtka. I czy w ogóle facet, który szyje damskie ciuszki, czyli wykonuje taki "niemęski" zawód to też ideologia "gender"? A tak w ogóle to chciałabym z kimś o tym podyskutować, bo ja o tej ideologii wiem niezwykle mało. Jest tu ktoś, kto się zagłębił w temat i odpowie mi na kilka pytań? Chodźmy z tym tematem na Pogaduchy.
Wojtku, piękne sukienki, a co do gender, to może w przypadku dorosłych to nic Ci nie grozi, ale jeżeli chodzi o niewinne, kształtujące swoją psychikę dzieci, to przyszłe pokolenie bedzie zyc w nowej Sodomie i Gomorze. Już narzekamy na młodzież, a ta która powstanie w wyniku tej ideologi bedzie zupełnie wyzbyta swojej tożsamości. Uważam ze jakimś władzą o to włąsnie chodzi, zeby mieć szarą mase do sterowania i wykorzystywania. Żegnaj Polsko witaj COŚ. Gender nie wygląda groźnie, na razie. Polacy są ślepi. Ja mam dzieci i boje sie o ich los. CO było złego dotychczas w nie zacieraniu przynależności do płci, dlaczego teraz to tak przeszkadza?
Jeszcze jedno, w Niemczech można prowadzić ubój zwierząt w gospodarstwie, nie ścigają za to, a w Polsce rolnik zabił sobie świnke w domu, to dostał 5 000 zł kary i zabrali mięsko. Bo przepisy unijne zabraniają! Skandal. Cos mi tu nie gra...kury niedługo nie bedzie można ubijać w domu, tylko w ubojni, gazem. Może i humanitarne, ale czy zdrowe dla nas?
Jak mój wpis zostanie usunięty to zrozumiem :)
Wojtku, piękne sukienki, a co do gender, to może w przypadku dorosłych to nic Ci nie grozi, ale jeżeli chodzi o niewinne, kształtujące swoją psychikę dzieci, to przyszłe pokolenie bedzie zyc w nowej Sodomie i Gomorze. Już narzekamy na młodzież, a ta która powstanie w wyniku tej ideologi bedzie zupełnie wyzbyta swojej tożsamości. Uważam ze jakimś władzą o to włąsnie chodzi, zeby mieć szarą mase do sterowania i wykorzystywania. Żegnaj Polsko witaj COŚ. Gender nie wygląda groźnie, na razie. Polacy są ślepi. Ja mam dzieci i boje sie o ich los. CO było złego dotychczas w nie zacieraniu przynależności do płci, dlaczego teraz to tak przeszkadza?
Jeszcze jedno, w Niemczech można prowadzić ubój zwierząt w gospodarstwie, nie ścigają za to, a w Polsce rolnik zabił sobie świnke w domu, to dostał 5 000 zł kary i zabrali mięsko. Bo przepisy unijne zabraniają! Skandal. Cos mi tu nie gra...kury niedługo nie bedzie można ubijać w domu, tylko w ubojni, gazem. Może i humanitarne, ale czy zdrowe dla nas?
Jak mój wpis zostanie usunięty to zrozumiem :)

:oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky:

Może jednak załóżmy wątek pod takim tytułem.
Stara Gwardia
Wojtku, sukienki, które szyjesz są zjawiskowe, w morską mogłabym wskoczyć już teraz - czy jak będę kiedyś w potrzebie to mogę sie do Ciebie zwrócić (sama nawet nie będę próbować;))

Wielkie dzięki, moje Panie, że moje uszytki podobają się Wam. (mnie też !!!). Widać Pan Bóg tak chciał, abym zajął się tym zawodem i spożytkował te swoje umiejętności krawieckie ku radości kobiet.
A widzę, że powstał nowy wątek odnośnie "gender" na naszych Pogaduchach, więc tam przenieśmy swoje opinie.
Ja dodałem te swoje parę zdań o gender, bo akurat byłem zbulwersowany po przeczytaniu w internecie kolejnego bzdurnego artykułu na ten temat.
Zaaklimatyzowany
Chętnie zaglądam na Twój wątek bo bardzo podobają mi sie kreacje, które szyjesz :) Prawdę mówiąc nie rozumiem tej całej teorii "Gender" i nie chcę się w nią zagłębiać. Wiem jedno, że utalentowani mężczyźni od zawsze byli świetnymi krawcami, a Twój wątek jest tego najlepszym przykładem. :)
Klientka, młode dziewczę, była tak zachwycona tą kreacją, że zostałem wycałowany.....
Mistrzyni Krawiectwa
Dostałeś buziaki Wojtek bo zasłużyłeś na nie!Spełniłeś marzenie młodej klientki!!!
Stara Gwardia
Śliczne te ostatnie sukienki :)

141 stron: « < 129 130 131 132 133 134 135 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.