141 stron: « < 128 129 130 131 132 133 134 > »
Pogromca spamerów
![]() |
|
no wreszcie powróciłeś ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O taki kolorek to ja lubię ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Świetna, jak zawsze, kolor też w moim typie. ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Spódnica w kratę... ahh ja tez lubię kratę i marzy mi się taka spódniczka ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
A ja po cichutku w kąciku pracowni szyję różne ciuszki. Ostatnio taka "morska" sukienka i srebrny komplecik, który, a muszę bezwstydnie się przyznać, bardzo mi się podoba. I tu znów powtórzę, szkoda , że nie jestem kobitką. Ale nasunął mi się pewien problem. Wróciłem do pracy do mojej "starej" pracowni, gdzie szefowa zaprowadziła swojego czasu obowiązek noszenia niebieskich fartuszków-krzyżaczków z podwójną falbanką dla całego personelu szyjącego, więc i ja noszę w pracy taki fartuszek. Kiedyś go pokazałem w swojej Galerii.
Czy moja szefowa nie stosuje wobec mnie ideologii "gender" ? Chociaż ja osobiście nie mam nic naprzeciwko takim fartuszkom i chętnie w nim chodzę. I czy wogóle facet, który szyje damskie ciuszki, czyli wykonuje taki "niemęski" zawód to też ideologia "gender" ? Będę sie bał wejśc do kościoła. Mnie się wydaje, że nasz polski świat trochę zwariował w tym temacie. --- Ostatnio edytowane 2014-01-10 00:23:40 przez Wojtek --- --- Ostatnio edytowane 2014-01-10 00:25:28 przez Wojtek --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Prześliczne te Twoje ciuszki... Muszę nauczyć się szyć sukienki. Potrafię ale jakoś tak .... Jak do jeża. Wolę nawet spódniczkę i bluzkę z tej samej tkaniny - robi się " sukienkowo" a łatwiej wykorzystać oddzielnie. Kocham wszelkie dzianiny i w zwykłych tkaninach czuję się jak w pancerzu. Pewnie kwestia psychiki. Bardzo nie lubię być taka... " wyprasowana".
A co ideologii gender ........ nie komentuję bo mnie szlag trafi. Co za bzdury. Stado baranów z jednej i drugiej strony. " Nie uwłaczając "- jak mawiał "klasyk" . Baranom. Pozdrawiam z kawką w ręku . Marta ________________________________________________________
Zapraszam na blog moich kotów : www.puszkowewidzimisie.blog.pl |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Witaj Wojtku,
Muszę powiedzieć, że ten srebrny komplecik rzeczywiście zachwycający. Widziałam ostatnio na Allegro materiał z takim połyskiem, ale obawiałam się, że będzie wyglądać tandetnie jak te wszystkie świecące się, satynowe sukienki. Teraz widzę, że niepotrzebnie się obawiałam. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Drogi Wojtku, srebrny komplecik piękny - mimo, że nie jestem fanką połyskujących tkanin (bo pięknie podkreślają wszystkie wałki, wałeczki i inne takie, których powinno nie być). Manekin wygląda w nim zjawiskowo ![]() A co do "ideologii" gender ... litości! PaniRudyKot ma rację, bez komentarza ![]() ________________________________________________________
http://magdiczka.blogspot.com - moje zmagania z blogowaniem i szyciem ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Wojtku Twoje sukienki są śliczne i takie kobiece ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wracając do tych genderowych baranów /oczywiście nie uwłaczając baranom/. Takie dwa stada rozszalałych baranów może narobić wiele szkód wśród naszych dzieci i reszty społeczeństwa. ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wojtku, wszystkie sukienki, które wychodzą spod Twoich rąk są przepiękne, bardzo kobiece. Mój strój niestety najczęściej to leginsy i jakaś tunika bo tak najwygodniej, ale muszę Ci powiedzieć, że coraz bardziej skłaniam się ku sukienkom. Tylko jeszcze muszę się odważyć i uszyć jakąś
![]() |
141 stron: « < 128 129 130 131 132 133 134 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.