27 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne te żakieciki,aż mi zazdrość bo ja nieumiem sobie poradzić z rękawami więc szyję tylko sukienki bez rękawów.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Rękawy nie są aż takie strasznie trudne do uszycia jak się wydaje , z czym masz problem może mogę ci pomóc? Pytaj jak chcesz sie czegoś dowiedzieć .
Miło że sie wam podobają moje prace. ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
ITA, świetny i oryginalny krój kamizelki, chyba go skopiuję. A żakiecik śliczny. Zdolna osóbka z Ciebie....
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Witaj ITA
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
OOOOOOOOOOOO, Annie(gmatic) to ty , Miło cię tu widzieć. Pozdrowionka. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zdjęcie zrobione na mnie , więc nie ma figury modelki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
To jest chyba ta sama takanina co tej sukienki? Rzeczywiście tkanina ma piękny wzór/kolor... A figura modelki i to jeszcze jaka! Niejedna kobitka zazdrości
![]() |
|
Niespodzianka
![]() |
|
To jest to co mi się podoba i na figurze i bardzo ładne tak 3mać i prosimy o więcej. POZDRAWIAM ________________________________________________________
Artur
|
|
Administrator
![]() |
|
Dokładnie, takiej figury nie ma sie co wstydzić! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Żakiet super
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
27 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.