Stara Gwardia
![]() |
|
Bluzeczka dla córci ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sprytna ![]() ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Administrator
![]() |
|
Jej jaki śliczny płaszcz!! Pięknie odszyty, śliczny kolor - sam urok ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mnie też płaszcz przypadł bardzo do gustu. ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak , mam taką maszynę ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładne rzeczy, starannie odszyte. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładna bluzka,starannie uszyta i ten fason na każdą okazję odpowiedni.Każda kobieta powinna miec taką bluzkę w swojej szafie.Co do płaszcza to po prostu klasa światowa pod każdym względem.
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ten żakiet już wam pokazywałam, ale teraz pozbyłam się tła i wygląda zupełnie inaczej , myślę że lepiej ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Łomatko, to ten mój faworyt! ![]() ![]() Mówię z serca, sama mam kłopoty z tymi zdjęciami,jak wiesz. ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.