Stara Gwardia
![]() |
|
I jeszcze trochę ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie wiem dlaczego moje zdjęcia robią się takie małe , Co robię nie tak? ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
ITA rozmiar jest skalowany do rozdzielczości 800x600. Jaki rozmiar mają Twoje oryginalne zdjęcia, które próbujesz wgrywać? Wyświetlane zdjęcia powinny być większe jeśli to co wgrywasz jest duże. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ITA, twoje żakiety są takie z polotem!
chciałabym umieć tak szyć! Najbardziej podobają mi się te z pierwszego zdjęcia |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Witaj Ita, nie miałam okazji się przywitać.
Uszyć dobrze żakiet to już sztuka więc mój szacunek dla Ciebie. Pierwszy żakiet utkwił mi w pamięci najbardziej ale to tylko moje preferencje bo praktycznie każdy z nich jest fajny jak nie kolor to jakiś fajny szczegół. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
ITA,Twoje żakieciki są prześliczne, szczególnie podoba mi się ten bladofioletowy z falbaną i spódniczką z klinami i następny na zdjęciu, bo ja mam słabość do wszelkiego rodzaju falban. Jak wiesz uwielbiam szyć sukienki, ale także takie słodziutkie żakieciki, do zgrabnej spódniczki i kobieta wygląda efektownie.
Jeszcze przed Świętami szyłem taki oto kostiumik: |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczne te żakiety,każdy ma w sobie coś fajnego.Ja też lubię szyć żakiety,garsonki-nie tylko te na starsze panie ale też młodzieżowe.Moja babcia,która też była krawcową zawsze mi powtarzała,że dobrą krawcową poznaje się po estetycznym wyglądzie uszytej sztuki,a w Twoich pracach estetyka jest na pierwszym miejscu.Oczywiście reszta też bardzo ładna.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Szycie żakiecików lub czegoś w tym rodzaju to moje ulubione zajęcie. Wojtek twoja praca jak zwykle bardzo ładna, żakiet prosty i bardzo elegancki. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Płaszcz. Dziś skończony i zdążyłam zrobić zdjęcie ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.