27 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękny .Ślicznie i tak dokładnie szyjesz ![]() ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ostatnio uszyłam kamizelkę ( na zdjęciu jeszcze bez guzików) z granatowej satynobawełny . Przyznam że materiał prezentuje się doskonale, ma lekki połysk ale nie taki jak sama satyna , nie zaciaga się też wcale i jest bardzo miły w dotyku , kupiłam go w kilku kolorach bo nie jest drogi . Uszyłam już z niego 2 spódniczki dla córki i dobrze się noszą , z tej samej tkaniny jest też ten wiosenny żakiecik , może być wykorzystany jako kurteczka na ciepłe dni . ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Wszystko jest bardzo ładne
![]() |
|
Stały Bywalec
|
|
Pięknie uszyte , kamizelka wpadła mi w oko ojjj
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Krój tej kamizelki jest przepiękny. Ta moja kamizelka przy tej to ho ho tragedia
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() --- Ostatnio edytowane 2010-03-15 21:01:51 przez migotka --- ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Podoba mi się, szczególnie żakiet. ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pięknie uszyte rzeczy. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
O Boże! Fanem kamizelek nie jestem (choć mam 2 i czasem nosze) to ta Twoja jest genialna! Piękny krój. A żakiecik! Taki a'la chanel, widzę go z toczkiem na głowie i dużymi koralami blisko szyi. Coś wspaniałego! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
27 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.