13 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 >
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Tak Suswłaśnie o niej myślałam i ciągle mi chodzi po głowie
Kolor nude w odcieniu chłodnym idealny dla niej. Do tego te zwiewne warstwy ale nie typowe falbanki. Te liście też mi się podobają ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Ta sukienka jest po prostu rewelacyjna. Strasznie mi się podoba, teraz taki kolor nude jest bardzo modny i mi się zresztą bardzo podoba. Sukienka prześliczna i alicja prezentuje isę w niej znakomicie.
|
|
Niespodzianka
![]() |
|
DO KAŻDEJ KREACJI KAZDA KOBIETA POTRZEBUJE BUTÓW
Co sądzicie o tych? ________________________________________________________
Artur
|
|
Niespodzianka
![]() |
|
A TE? ________________________________________________________
Artur
|
|
Administrator
![]() |
|
Mi się i krój podoba i kolor (uwielbiam takie "rozmyte" barwy). W bieli czy śmietance pięknie wyglądałaby jako suknia ślubna ![]() ![]() Arturze Te buty kojarzą mi się z kopytkami diabelskimi i kompletnie mi się nie podobają brrr... --- Ostatnio edytowane 2010-06-01 08:36:49 przez Susanna --- ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
To dziwadła prawdziwe nie buty, poniosło projektanta
![]() Sus to się prasuje parą ![]() ![]() |
|
Niespodzianka
![]() |
|
To może bardziej klasyczne? ________________________________________________________
Artur
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka mi sie BARDZOOOOOOO podoba.Ja takie kocham.
Kolor tez mi sie podoba.Nic dodac nic ujac.PERFECT. Pozdrawiam. |
|
Administrator
![]() |
|
Aretur się przekomarza bo to facet. Gdyby miał takie buty założyć (krecie/mysie - czy co to jest) to by podziękował. Te drugie są świetne, apetyczne i ssssoczyste ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
13 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.