13 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 >
Niespodzianka
![]() |
|
taaak lubię się przekomarzać, a zarazem prowokować i nie tylko do dyskusji
A propo- te szczurze kapcie, przecież są nie żywe, to imitacja i na pewno mięciutkie w dotyku to dlaczego się bać? Susanna 2010-06-03 14:25:36 Aretur się przekomarza bo to facet. Gdyby miał takie buty założyć (krecie/mysie - czy co to jest) to by podziękował. Te drugie są świetne, apetyczne i ssssoczyste Osobiście nie lubię takich, gdyż noszę kapcie z kolcami, takie masujące stopy- dla poprawienia krążenia i narządów wewnętrznych, a w futrzakach nawet w zimie bym nie chodził,bo by mi się stopy pociły, gdyż mam ogrzewanie podłogowe ![]() ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Arturze te buty są okropne :/ Ty to lubisz kobiety drażnić... >-(
a jedne z butów miała Lady Gaga w teledysku bad romance ![]() Jak wogóle można chodzić w tak wysokich butach ??? --- Ostatnio edytowane 2010-06-03 23:27:56 przez reggi --- ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Moje propozycje dla Artura ![]() ![]() teraz powinny być --- Ostatnio edytowane 2010-06-03 23:32:45 przez reggi --- ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Niespodzianka
![]() |
|
Jakie kochana Reggi? ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Te z dopiskiem praktyczne no i takie z dopiskiem gaga ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
tak mi coś to mówi chodzi mi o pierwsza fotkę, miałam okazje poznać bliżej projektantkę. ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
A ja wyczytałem na Wirtualnej, że jest teraz moda , bardzo propagowana przez tzw. celebrytki, na krój sukienek. Ogólnie mówiąc, jest to moda na rozkloszowane doły sukienek, przy czym góra jest dopasowana do sylwetki modelki. Przypomina to trochę modę z lat 50-tych i 60-tych, ale jest tak kobieca , zwiewna i jednocześnie elegancka. Spróbujcie odnależć te wiadomości na WP i jestem ciekawy opinii szanownych Koleżanek i Kolegów. Mnie osobiście taki krój sukienek szalenie podoba się.!!
Dla przykładu kilka takich słodkich sukieneczek: --- Ostatnio edytowane 2011-01-08 09:50:25 przez Wojtek --- |
|
Administrator
![]() |
|
Wojtku mam jedną sukienkę z dopasowaną górą i bardziej rozkloszowanym dołem (z Burdy zresztą) i czuje się w niej świetnie. Mam wrażenie, ze w niej mam biodra ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Jeszcze takiego fasonu nie mam, ale chcę sobie uszyć sukienkę w mniej/więcej takim stylu
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Były może kiedyś w BURDZIE sukienki tego typu? ________________________________________________________
Przeszyj to sam ~ |
13 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.