13 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Poważnie ![]() Dzięki susanno ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Tak, Socha ma piękną sukienkę, a druga, która zwróciła moją uwagę to długa, biała suknia z "czymś" na jednym ramieniu. Piękna!!!
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Sus ja zgadzam się z Tobą Malinowska ostro krytykuje a sama nie zachwyca.
Jak wam się podoba kreacja Alicji Bachledy -Curuś z Festiwalu Polskich Filmów Fabularnych ? --- Ostatnio edytowane 2010-05-30 21:31:55 przez Allicja --- |
|
Niespodzianka
![]() |
|
Jak myślicie czy to jeszcze moda? ________________________________________________________
Artur
|
|
Niespodzianka
![]() |
|
Jak myślicie czy to jeszcze moda? ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
nie tego już modą nazwać nie mozna, to już jest wydziwianie !!! ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Administrator
![]() |
|
Mi się podoba "liściasta" kreacja. Taka świeżość od niej bije ![]() A tak w ogóle to psycholodzy w Japonii mają chyba pełne ręce roboty.... ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Allicjo chodzi Ci o tę kreację??
Wygląda jak anioł, oczu od monitora nie mogę oderwać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sukienka nawet ładna , tylko ten kolor mi się nie podoba , taki jakiś brudny. ________________________________________________________
|
|
Niespodzianka
![]() |
|
suknia nawet nawet, a i Córuś apetyczna ________________________________________________________
Artur
|
13 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.