Administrator
![]() |
|
Kreacje gwiazd, kreacje z wybiegów - drodzy forumowicze tutaj wklejamy zdjęcia, które mogą nas w przyszłości zainspirować do uszycia czegoś wystrzałowego ![]() ZŁOTE GLOBY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No cóż mnie kreacje nie zachwyciły, na rozdaniu Oscarów jest większe szaleństwo ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
To ja też coś dorzuce
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
cd
|
|
Stara Gwardia
|
|
cd
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To ja może też dodam coś od siebie. ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Administrator
![]() |
|
Dziewczyny dzięki za zdjęcia!! Dziś się okazało, że idziemy na bal ostatkowy i muszę sobie uszyć sukienkę. A tu tyle nowych inspiracji ![]() Monko widzę słynną sukienkę z Tesco F&F ![]() --- Ostatnio edytowane 2010-01-18 21:14:40 przez Susanna --- ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
coś ode mnie:
![]() |
|
I jeszcze : ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
|
|
Non stop śledze nowe kolekcje, zawsze się czyms zainspiruję.
Reggi ta 4 sukienka jest cudowna, piękną ma góre-jak takie coś uszyć? tylko do mojej figury nie pasuję taka długość, musiałaby być przed kolano. Sus podoba mi się sukienka 1, 3, 4, a z tego drugiego postu 2 i 4 - cały czas szukam sukienki na poprawiny i męczy mnie taki chabrowy kolor... Już wybrałam sukienkę na wesele- najprawdopodobniej będzie szyta i będę miała ją dopiero w maju ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Monko pokaz co wybrałaś na ślub ![]() ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.