13 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Aż mi dech zaparło , piękne. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Mi najbardziej spodobała się sukienka nr 1,7 i 10-przepiękne! A ta ostatnia jest bardzo awangardowa, taka z pomysłem
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Mi się podoba ta ostatnia - fantastyczny kolor i dekolt. Chciałabym choć raz w życiu w takiej wystąpić ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A ja bym chciała choć jedną taką w życiu uszyć. lol ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Kreacje lepiej uchwycone:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2010-03-10 12:03:38 przez Susanna --- ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
wzdychałam do nich jak wilczek do księżyca....
|
|
Administrator
![]() |
|
No wszystko fajnie ale dlaczego Deni Moor wygląda młodziej niż ja ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo kobieca kolekcja Victorii Beckham jesień/zimna 2010. jak Wam się podoba?
|
|
Stara Gwardia
|
|
cd
|
|
Stara Gwardia
|
|
Mnie tak średnio się podoba... jedne ciekawe modele inne nie...
ale o gustach nie ma co dyskutować ![]() ![]() |
13 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.