Stara Gwardia
|
|
cd
|
|
Stara Gwardia
|
|
cd (mogłabym tak wstawiać i wstawiać)
|
|
Stara Gwardia
|
|
cd
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Monko ale cuda!! Prześliczne kreacje ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mnie się najbardziej podobają te kolorowe rzeczy. ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Masz rację , trzeba uszyć sobie coś kolorowego to może wiosna wcześniej przyjdzie ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Sukieneczki cudowne, większość z nich ma krój i formę taką, że śmiało można wyjść w nich na ulicę. I fajnie i szybko się szyje takie kolorowe sukienki , a efekt kapitalny. Ja też czekam z utęsknieniem na wiosnę, bo chyba dużo pań będzie chciało sobie zafundować takie sukienkowe kreacje po tej szarej zimie, bo taka zwiewna, kolorowa sukieneczka podkreśla świetnie całą kobiecość, a ja mam radochę przy szyciu...
|
|
Administrator
![]() |
|
Agata Buzek w przepięknej sukni. Niesamowita!
![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Góra tej sukienki wygląda cudownie! I kolor genialny. Super!
|
|
Administrator
![]() |
|
Panie i Panowie i już po rozdaniu Oscarów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.