13 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Stara Gwardia
|
|
Mnie tak średnio się podoba... jedne ciekawe modele inne nie...
ale o gustach nie ma co dyskutować ![]() ![]() Ja to mam pecha - albo zżera napisane wiadomości, albo wysyła dwa razy ![]() --- Ostatnio edytowane 2010-03-12 14:19:01 przez Xanti --- |
|
Administrator
![]() |
|
Xanti zawsze mogę skasować posta jesli wysłal się 2 razy ten sam ![]() Monko mi się podobają kreacje z pierwszych zdjęć. Całkiem niezłe ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Kreacje gwiazd z rozdania Oskarów bajeczne. Też moim marzeniem jest uszycie chociaż jednej takiej sukni. Ale niestety zamówień takich nie ma. Trzeba się cieszyć z tego , co zamawiają nasze polskie klientki - oby jak najwięcej sukienek !!
Zdjęcia które opublikowała Monka88 też są bardzo ciekawe, niektóre kreacje są piękne. |
|
Stara Gwardia
|
|
Znowu kolejna kolekcja Dorothy Perkins na wiosnę 2010r.
Tak jak i w tamtej kolekcji Victorii nie wszystko mi się podoba,ale np. garsonki z lamówką wyglądają świetnie, beżowa sukienka przepiękna i marynarka beżowa też jest super. A i ten kombinezon w kwiatki jest fajny... A Wam co się podoba? |
|
Stara Gwardia
|
|
cd
|
|
Stara Gwardia
|
|
cd
|
|
Stara Gwardia
|
|
Sus a jak to robisz, że wklejasz zdjęcie jakby w poście, a nie jako załączniki?
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Zobaczyłem bardzo ciekawą sukienkę pani Małgorzaty Kożuchowskiej, naprawdę ciekawy krój, mnie bardzo zainspirowała. A jak Wam się podoba ?
|
|
Świeżynek
![]() |
|
świetna jest ta sukienka
prosta a jednocześnie bardzo kobieca i nawet "uwodzicielska" powiedziałabym ![]() ale najlepsza figura do takiej sukienki to lekko na plus czyli większy biust i biodra chudziak nie najlepiej by wyglądał...chyba |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka bardzo ładna, ale tak jak słusznie zauważył Zazu, nie jest to najlepszy model dla chudziaków
![]() |
13 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.