Administrator
![]() |
|
Monko ŚLICZNA!! Doskonały wybór :] ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no to teraz ja coś dorzuce, kurcze widziałam kiedyś taką piękną sukienke ale nie pamietam gdzie a teraz jej znależć nie umie.
P.s. ta druga to tak dla żartu ![]() ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Moniko twoją 13 i 14 też mam w ulubionych
![]() to ja od siebie też coś wrzucę, te oststnio mi chodzą po głowie |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Alicjo ta ostatnia sukienka jest ciekawam i ta środkowa mi się bardzo podoba ![]() ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Administrator
![]() |
|
Jestem zauroczona tym stylem (chodzi o jeansy):
![]() I inne: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Alicjo przepięna jest sukienka 2 i 3 , a ta 4 ma piękny kolor. Chyba taki wybiore na sukienkę na poprawiny. Do blond włosów, lekko opalonej skórty powinien wyglądać super.
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Susanno,
Bardzo fajny wątek wymyśliłaś, miło ogląda się piękne sukienki i różne ciuszki, a nieraz można coś ciekawego podpatrzyć. Jest w internecie mnóstwo takich fotek, ale np. ja nie bardzo mam czas grzebać w internecie. |
|
Administrator
![]() |
|
Wojtku to tutaj będziesz miał podgląd aktualnych trendów w modzie ![]() ________________________________________________________
|
Administrator
![]() |
|
Propozycja New Look'a ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Podsumujmy:> Falbanki, kwiatki, jeans czyli dużo kobiecości i zwiewności ![]() ________________________________________________________
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
ooo Susdzięki aż poczułam powiew wiosny
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.