294 strony: « < 172 173 174 175 176 177 178 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie ma mowy ,ze jutro dostawa miala byc dzis i tak ma byc,jak nie przyjedzie to zadzwonie do biura obslugi ich firmy. ________________________________________________________
"Świat jest dobry ,ludzie w większości nie"
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
singer 4423 ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sprzedajacy napisal mi ,ze bylo jakies zamieszanie swiateczne ,maja opoznienia i ,ze paczka do nich wrocila ,znowu jutro wysle ,a przeciez w pon jest swieto nikt nie pracuje ,znowu beda opoznienia i przez to wszystko dostane pewnie ja podckoniec nastepnego tygodnia albo pozniej ,a i tak u mnie nikt jej nie odbierze ,bo wszyscy pracuja.Szlag mnie trafia :/ ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sprzedajacy napisal mi ,ze bylo jakies zamieszanie swiateczne ,maja opoznienia i ,ze paczka do nich wrocila ,znowu jutro wysle ,a przeciez w pon jest swieto nikt nie pracuje ,znowu beda opoznienia i przez to wszystko dostane pewnie ja podckoniec nastepnego tygodnia albo pozniej ,a i tak u mnie nikt jej nie odbierze ,bo wszyscy pracuja.Szlag mnie trafia :/ ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Wydaje mi się okej, tylko boję się o awaryjność - czytałem właśnie o przypadku, jak ktoś coś tam w niej popsuł szyjąc grubymi nićmi i w serwisie powiedziano, że ta maszyna nie nadaje się do grubych nici - więc jak to w końcu jest?
Ale ogólnie z tego, co czytałem i oglądałem na YT, to ta maszyna wydaje mi się dobra, więc chyba się na nią zdecyduje. Jednak prosił bym jeszcze o jakieś wypowiedzi, czy na pewno będę zadowolony i czy nie lepiej dołożyć do jakiejś lepszej, czy ta będzie w 100% wystarczająca? |
|
Stara Gwardia
|
|
Coś mi się tak wydaje, że sprzedający kręci. Sprawdź, czy ta firma kurierska w soboty pracuje bo jakby jutro wysłał ponownie to w sobotę byś miał.
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
![]() |
|
Wiem ,ze kreci ,no zobaczymy czy dostane w sobote i tak juz dostanie mniejsza ocene za czas dostawy albo nawet neutral
Szpec od maszyn
![]() |
|
Większość firm kurierskich dostarcza przesyłki wyłącznie w dni robocze, niektóre dostarczają również w soboty ale pod warunkiem wyboru droższej opcji "dostawa w sobotę".
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Ciągle przeglądam forum i inne źródła wiedzy, ale nie jestem pewny, trudno o jednoznaczne odpowiedzi. Mam wrażenie, że ta maszyna będzie okej, ale czy poradzi sobie przykładowo z obszyciem dziurki na guzik w kołnierzyku? Czyli nietypowe miejsce, dziurka mała, kołnierzyk raczej gruby...
|
294 strony: « < 172 173 174 175 176 177 178 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.