Wersja do druku

294 strony: « < 86 87 88 89 90 91 92 > »

Stara Gwardia
Mechanicznego - nie. Zmieniam naprężenie przyciskiem.

Ania
A czy są ściegi, w krórych podpowiada Ci skrajne wartości naprężenia (np. 9 albo 0) czy tylko te środkowe?
Stara Gwardia
Mechanicznego - nie. Zmieniam naprężenie przyciskiem.

Ania
A czy są ściegi, w krórych podpowiada Ci skrajne wartości naprężenia (np. 9 albo 0) czy tylko te środkowe?
w ściegu nr 5 (fastrygowanie) podpowiada 0 :oczko: tak w reszcie 10 lub 7 na tyle ile sprawdziłam

Ania
w ściegu nr 5 (fastrygowanie) podpowiada 0 :oczko: tak w reszcie 10 lub 7 na tyle ile sprawdziłam
Nie wiem jaką macie skalę. Ja mam skalę 0-9, gdzie 0 oznacza minimalne napięcie, a 9 maksymalne. Dla mnie wartości środkowe, czyli typowe dla większości ściegów są od 2 do 4.

I jescze Pollu sprawdź proszę jakie wartości proponuje dla ściegu elastycznego pojedynczego zwykłego.

--- Ostatnio edytowane 2013-03-22 09:45:08 przez Natalia_ ---
Stara Gwardia
skale mamy 0-20 (ale nie dam głowę że we wszystkich)
ścieg prosty elastyczny nr 6, ma ustawienie auto na 8

A czy są ściegi, w krórych podpowiada Wam skrajne wartości naprężenia (np. 0 albo 20) czy tylko te środkowe (8-10)?
Mistrzyni Krawiectwa
A wiesz, że nie sprawdzałam?

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Stara Gwardia
To ja powtórzę pytanie:

A czy są ściegi, w krórych podpowiada Wam skrajne wartości naprężenia (np. 0 albo 20) czy tylko te środkowe (8-10)?
a ja powtórzę odpowiedz: ścieg nr 5 wartość 0 :)

w innych chyba nie ale nie przeleciałam wszystkich
Stara Gwardia
oo to rzeczywiście trudne pytanie jak dla mnie...myślę że tak- ale to tylko moje takie pitu pitu
jeżeli mogę to zapytam...
moja ex Zofia łucznik miała 3 stopniowa regulacje docisku stopki(była jaka była- nie wnikam) ta obecna nie posiada czegoś takiego(bądź nie potrafię tego jeszcze znaleźć) z czego rozumuję, że ma automatyczna regulację- tak?
Natalia Twoja maszyna ma regulacje docisku stopki?
Nie jest

294 strony: « < 86 87 88 89 90 91 92 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.