294 strony: « < 86 87 88 89 90 91 92 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
A czy są ściegi, w krórych podpowiada Ci skrajne wartości naprężenia (np. 9 albo 0) czy tylko te środkowe?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
w ściegu nr 5 (fastrygowanie) podpowiada 0 ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie wiem jaką macie skalę. Ja mam skalę 0-9, gdzie 0 oznacza minimalne napięcie, a 9 maksymalne. Dla mnie wartości środkowe, czyli typowe dla większości ściegów są od 2 do 4.
I jescze Pollu sprawdź proszę jakie wartości proponuje dla ściegu elastycznego pojedynczego zwykłego. --- Ostatnio edytowane 2013-03-22 09:45:08 przez Natalia_ --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
skale mamy 0-20 (ale nie dam głowę że we wszystkich)
ścieg prosty elastyczny nr 6, ma ustawienie auto na 8 ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To ja powtórzę pytanie:
A czy są ściegi, w krórych podpowiada Wam skrajne wartości naprężenia (np. 0 albo 20) czy tylko te środkowe (8-10)? |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
A wiesz, że nie sprawdzałam?
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
a ja powtórzę odpowiedz: ścieg nr 5 wartość 0 ![]() w innych chyba nie ale nie przeleciałam wszystkich ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Teraz uwaga, uwaga, nadchodzi bardzo trudne pytanie. Czy napięcie nici jest w jakikolwiek sposób zależne od docisku stopki?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
oo to rzeczywiście trudne pytanie jak dla mnie...myślę że tak- ale to tylko moje takie pitu pitu
jeżeli mogę to zapytam... moja ex Zofia łucznik miała 3 stopniowa regulacje docisku stopki(była jaka była- nie wnikam) ta obecna nie posiada czegoś takiego(bądź nie potrafię tego jeszcze znaleźć) z czego rozumuję, że ma automatyczna regulację- tak? Natalia Twoja maszyna ma regulacje docisku stopki? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie jest
|
294 strony: « < 86 87 88 89 90 91 92 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.