15 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15
Stara Gwardia
![]() |
|
Super, zadzwonię w przyszłym tygodniu. Dzięki!
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
wiatm, Dziś rozpakowałam to zacne cudo. Jesteś super. Dałeś mi tego tyle ze na całe życie mi starczy (przesadziłam ;]). Obie rzeczy są super. Myślałam ze Backlite bedzie właśnie nieco grubszy, ale taki też będzie gitara ;] Juhuu !! Gorąco ściskam i dziękuję :] !1!!!!!
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Drogi Zibiaszu!
Jest możliwość żebyś wysłał mi jakąś małą, sprytną paczkę Pocztą Polską w której znajdowałyby się małe fragmenty (powiedzmy 5×5cm) każdego materiału jakiego używacie i jaki masz sposobność uratować przed wyrzuceniem? Nie jestem w stanie ich sobie wyobrazić dokładnie, a przydatność meteriałów określam głównie za pomocą dłoni. Byłoby cudownie gdybyś każdy z fragmentów podpisał! Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na odpowiedź! ![]() |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Oczywiście jest taka możliwość, ale to raczej będą większe kawałki, bo takie malutkie nic nie powiedzą o właściwościach, np. giętkości.
W poniedziałek rozpatrzę się w sytuacji, co tam jeszcze zostało po ostatnich porządkach. ![]() Na pewno jest sporo backlite-u, który mam odłożony i wszyscy wiedzą, żeby go nie wyrzucać. A odpady polipropylenu 0,8 są produkowane na bieżąco, dzień po dniu. Są jeszcze ścinki PCV spienionego o różnych grubościach, najczęściej 2,3,5 mm, rzadziej 10 mm. Czasem trafia się HIPS 1 mm, czasem różne inne. No i trochę małych ścinków TUBONDU. Przy czym "małe" to w tym przypadku pojęcie względne - chodzi o ścinki, które nie są przydatne dla druku wielkoformatowego, a w domu mogą się nadać do wielu rzeczy. ![]() A daleko masz do Warszawy? ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Świeżynek
![]() |
|
Niestety bardzo daleko, mieszkam przy zachodniej granicy :/
|
15 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.