Stara Gwardia
![]() |
|
Diana, aktualnie to mało mam z wierząt, ale za młodu to 15 swinek miałam ![]() ![]() A po slubie zmieniłam lokum i nie mam stajenki, to jeest pies tylko, jak bedzie cos nowego to sie pochwale ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A co ja mam biedna zrobić ? Własna córka się ze mnie naśmiewa / prawie Warszawianka ![]() Pozdrawiam wszystkich męczonych przez własną menażerię. Jeszcze raz wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Marta ________________________________________________________
Zapraszam na blog moich kotów : www.puszkowewidzimisie.blog.pl |
|
Świeżynek
![]() |
|
Nie przejmuj się, podobno właściciel psów dzielą się na tych, co śpią ze swoimi piesiami i tych, co się do tego nie przyznają
![]() Gangrena - mnie też została odrobina rozsądku (małe mieszkanie mam), ale gdyby nie to, to przygarnęłabym wszystko co potrzebuje pomocy. Tak na marginesie, to uwielbiam konie i czasami jeżdżę na konikach należących do stajni kumpla ![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
PaniRudyKot, hehe wesoło masz i gwarno, Iza ja tez lubie jeździc,sama konika bym miała, gdyby nie brak hektarów.Wszystkie przetargi naokoło wygrywa sąsiad który w Kanadzie pracuje ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
A nasza sunia ma duży wiklinowy kosz , a i tak najlepiej jej jest w naszym łóżku ________________________________________________________
Każde serce ma ciemne zakątki,gdzie są boleści,głupstwa i szczęścia pamiątki.
Adam Mickiewicz |
|
Stara Gwardia
|
|
Jaka ona jest kolorowa ![]() ![]() Śliczna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja mam dwa sierściuchy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jakie słodziaki te nasze zwierzaki, jak tu ich nie kochać
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Kochane dziewczyny ( i nie tylko ),
Czytając Wasze wpisy odnośnie naszych przyjaciół mniejszych, w człowieka wstępuje wielki optymizm. Człowiek może uczynić tyle dobra tak minimalnym kosztem !! Wszystkie prezentowane przez Was zwierzaki są takie słodkie i niestety musimy się dostosować do ich wymagań. Może są osoby, które nie podzielą tego zdania, ale tak jest rzeczywistość i tego się nie zmieni. Po stracie mojej żony, tak mi się marzy wzięcie jakiegoś psiaka !! Ale praktycznie cały czas jestem poza domem, w pracowni, gdzie aktualnie szyję, więc zwierzak nie może być przez 10 godz. sam. Umyśliłem sobie , że pogadam z obecną szefową pracowni, że może będę przychodził z psiakiem do pracowni, on będzie sobie drzemał, raz go wyprowadzę. Ale obawiam się, że to są rozważania teoretyczne. A tak mi brakuje bratniej duszy z merdającym ogonem !!!!! A te kociaki z półek od Matrioszki są niesamowite !! --- Ostatnio edytowane 2014-01-06 01:28:43 przez Wojtek --- |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.