11 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
zauważyłam, że na wielu blogach szyciowych i generalnie robótkowych widać pomagające koty ![]() ![]() ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
no tak ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Zapraszam na blog moich kotów : www.puszkowewidzimisie.blog.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No to ja też się pochwale.Mam chyba największy z nas wszystkich zwierzyniec.
Mam 2 psy - Bax i psioczuś (kudłaty i mały to psioczek).Bax już staruszek ma 14 lat,a psioczek 6-7 ,nie pamiętam ,musiałbym zerknąć do książeczki zdrowia. Mam też 3 koty - Najstarsza to Dzikuska ,lat ok. 10 , matka tych dwóch czarnych. Te dwie czarne - Jedna Felicjana lat 1,5 (biała plamka pod szyją) ,a druga to kiciula lat 3-4. Miałem jeszcze kota Pyciusia ,ale zginął mi gdzieś ,wcześniej przychodził tylko na weekend ,przeważnie żeby się najeść. Mam też kury - 19 niosek ,5 rajek i 2 koguty.Dałem radę uchwycić tylko 3 nioski ,bo wszystkie są takimi latawicami ,że na pole do sąsiadów uciekają. Mam również gołębie (gołębie są taty) puszczane na loty, pasja taty, ja ich nie lubię. Miałem też akwarium ale musiałem zlikwidować ,bo mój bojownik podgryzał inne i gdy wydałem tamte to po kilku msc. bojownik padł. Jeździłem przez 5 lat konno ,ale w tym roku zrezygnowałem ,konflikt z właścicielem ,a w innych stajniach godzina jazdy jest droga ![]() ![]() ________________________________________________________
"Świat jest dobry ,ludzie w większości nie"
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
i reszta fotek ![]() ________________________________________________________
"Świat jest dobry ,ludzie w większości nie"
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super słodziaczki!
Ja też mam mnóstwo kur - od sąsiadów. Moje psy uwielbiają je ...gonić. Wrzask jest na całą okolicę a ja nie wiem, czy ratować kury czy gonić psy. Są wielkie ale papcia boją się zdecydowanie ! Mieszkanie ze zwierzakami jest naprawdę fajne! Każde ma inny charakter - jak ludzie - ale sympatyczniejszy niż wielu moich znajomych. Mój pies full collie kłóci się ze mną a drugi prawie collie tłumaczy mi , że tamten używa baaaardzo brzydkich wyrazów. On zaś nigdy, ale to nigdy takich w stosunku do mnie by nie użył. Dom wariatów!!! Pozdrawiam wszystkich. Marta A to następny mój kot : kotka Lila. Ogółem mam ich sześć : Kasia, Lila, Stitch / nomen omen!/ , Antek, Fisiek i Leoś/ czyli koty krawieckie ![]() ________________________________________________________
Zapraszam na blog moich kotów : www.puszkowewidzimisie.blog.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A u mnie od kilku dni zamieszkało psie nieszczęście. Podrapane, wychudzone, zakrwawione, na jedną nogę kulało. Dziś już lepiej. To już trzecia znajda w moim domu, jak dotąd największa. ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
psie nieszczęście jest już na pewno szczęśliwe ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale na pewno zapamięta , że wyrzucili ją z samochodu i odjechali. ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
takich gnoi za jajca bym powiesiła ![]() ________________________________________________________
|
11 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.