11 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 >
Stara Gwardia
![]() |
|
Pewnikiem "śwagier" z Kujaw(kujawsko-pomorskie)... "Kujawioki" tez swój urok "majo" (nie jestem "kujawiakiem" ![]() ![]() Rzepa kojarzy mi się ze zdrowiem i okazałością.Przynajmniej takiego okreslenia używała moja Babcia w stosunku do osób cokolwiek zaokrąglonych. --- Ostatnio edytowane 2014-01-14 22:01:31 przez magnez33 --- ________________________________________________________
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) |
|
Świeżynek
![]() |
|
Mój futrzak- kot krawiecki 9 lat i 8 kg zywej wagi
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczny jest !
![]() |
|
Marika, a gdzie miałby spać przecież nie na swoim legowisku? Mój pies uwielbia kanapę, niestety także wieczorami, a ma 27 kg, czasami brakuje dla mnie miejsca!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Do mnie na podwórko zagląda mieszaniec persa, kocur, widać ze podrzutek, bo jak mu rzuciłam kawałek suchej bułki to się rzucił jak na udko. To jest kocur, bo czuć na około, teściowa nie jest zadowolona, ale podkarmiam cichaczem, no jak tu nie dać. Głaskać się nie daje, chyba ktoś go wyrzucił za to znaczenie po kątach. --- Ostatnio edytowane 2014-01-19 11:04:46 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Też miałam kocura i to w domu, jak tylko podrósł na tyle, że zaczął znaczyć teren poszedł do kastracji
![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Kotek był wykastrowany jak miał pełny rok, nigdy potem nie brudził w domu. Spanie swoje ma , ale w budzie tylko w nocy , w dzień sa fotel i kanapa. Ludzi ,którzy tak okrutnie traktują zwierzęta sama bym gnębiła. I mam taka zasade, że nie zaprzyjaźniam się z kimś kto nie kocha zwierząt.
![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
magnez-ja jestem kujawianka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Marika ten Twój to prawdziwy model, jest niesamowity.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zazdroszczę Wam tych kotów, u nas niestety się "nie trzymają" za dużo psów się wałęsa. ________________________________________________________
|
11 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.