11 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 >
Stara Gwardia
![]() |
|
Zbyniu, ten chłopczyk na pierwszym zdjęciu to Ty w młodości? ![]() G. ________________________________________________________
Panie Boże! A mogłeś z tego żebra, taką fajną kolejkę elektryczną zrobić! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tymczasem kiciusie .Nie zameldował się do zdjęcia skandynawski i ..Brysio. Sa szybsi niz mój Pentax ![]() Wkrótce dołączę pozostałych ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-01-14 21:40:45 przez magnez33 --- ________________________________________________________
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Byście zobaczyli ile u mnie na wsi co roku jest psów wyrzucanych.Teraz już mniej niż kiedyś,ale nadal.To przykre.Pieski są fajne.Ja mojego psioczucha uwielbiam.Zawsze gdy przychodzę ze szkoły to od razu do mnie leci i podskakuje na dwóch łapkach,abym go pogłaskał.Niestety to pies gryzący obcych,nie jednego ugryzł,ale taki ma być pies,musi pilnować podwórka.Ja go uwielbiam i nawet go nauczyłem aportowania,z tym,że nie przynosi mi patyka tylko idzie z nim gdzieś.Jak przyjdzie wiosna to się nauczy ![]() ________________________________________________________
"Świat jest dobry ,ludzie w większości nie"
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Czekaj no, dam ja Ci Zbynia...
Nie ma Zbynia! Zbysia, Zbyńcia - jest ZBYCH!!! Ych.... Ten chłopczyk na zdjęciu to mój siostrzeniec, który miał na punkcie Wafla całkowitego fijoła. Teraz to dwumetrowy drągal. ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
Zbysiulku,czemu się denerwujesz,hęęę ? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zbychomasterze, a założę się, że na zdjęciach z dzieciństwa wyglądasz jak siostrzeniec.
Grześ P.S. I na pewno wtedy mówili do ciebie "Zbyniuniusiu, Zbyniuńciu" i dawaj szarpać za pampuchy (policzka). ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-01-13 21:11:20 przez Grześ --- ________________________________________________________
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Otóż jesteś w dwójnasób mylnym błędzie;
siostrzeniec nie jest kompletnie podobny do mnie, tylko do siostry - taka "kujawska rzepa". Za to mój syn jest do mnie podobny tak, że nie wyparlibyśmy się siebie nawzajem, nawet gdybyśmy chcieli. Taki mamy silny genotyp, że kiedy stanęliśmy z dziadkiem i ojcem obok siebie, to nikt nie miał wątpliwości. Natomiast jeśli chodzi o zwracanie się do mnie - nie było takiego spieszczania, ponieważ zawsze byłem nieznośny i niezależny. Dostawałem za to nie raz tęgie wciry, ale i tak robiłem swoje. Nie ma Zbynia. Jest twardy, cyniczny i opancerzony Zbych. ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A do mnie ciotka zawsze mówiła "Niunio" i szarpała za pampuchy. Na co ja uciekałem, gdzie się dało i krzyczałem: "Nie jestem NIUNIO!!!". Ale i tak mnie zawsze dopadła i załaskotała. Jakaś taka żwawa była - jak Boniek.
Grześ P.S. Poniżej zdjęcia mojej Buni ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
co to znaczy kujawska rzepa ? ________________________________________________________
|
11 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.