Krawiec-Filozof
![]() |
|
Zibiaszku ! Nie daj się . To jest prowokacja ![]() Eeee... no coś Ty! Monika jest zaprzyjaźniona i to dobre dziewczynisko! ![]() Może ma jakieś niekorzystne skojarzenia..? ![]() Monisia! Jak to tam jest z tym dziwnym dzieciństwem? ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Eeee... no coś Ty!
Monika jest zaprzyjaźniona i to dobre dziewczynisko! ![]() Może ma jakieś niekorzystne skojarzenia..? ![]() Monisia! Jak to tam jest z tym dziwnym dzieciństwem? ![]() A skąd Ty wiesz dla kogo ten wywiad ...... To się tak tylko mówi. A potem Snowden znów coś opublikuje. ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Zapraszam na blog moich kotów : www.puszkowewidzimisie.blog.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziwne rzeczy Ci puszczali w dzieciństwie haha ![]() Normalnie to jakies Wlazł kotek na płotek czy co tam leciało w Waszych czasach, a tu takie coś... Przez moment nawet sobie pomyslałam, że moze to Ty wystepujesz w tym teledysku, na samym początku, ten młokos co to idzie hen, w dal ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jemu tego nie puszczali. On podsłuchiwał pod drzwiami. Za mały był. Stąd też ten sentyment....
Marta ________________________________________________________
|
Stały Bywalec
|
|
Właśnie jestem po lekturze Pani bloga ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-01-15 22:27:43 przez Hekate777 --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wlaśnie zauważyłam że mój kot znów coś napisał. Podobno skarżył się na mnie. Jeszcze nie czytałam ale przeczytam. Oj, przeczytam ![]() Nie jestem Panią . Jestem Marta. I dziękuję za miłe słowa. Przekażę Futrzatemu. Pozdrawiam. ________________________________________________________
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Ten serial leciał wtedy w TV i był nawet niezły. A tak naprawdę to już nie było takie całkiem dzieciństwo, bo w 78 już byłem w ósmej klasie. ![]() Marzyło mi się już wtedy pływanie po morzach i zamierzałem pójść po skończeniu podstawówki do Liceum Morskiego w Szczecinie. --- Ostatnio edytowane 2014-01-16 06:23:09 przez Zibiasz --- ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Najważniejsze, Zibiaszku, że się udało! Realizujmy marzenia- warto.
Pozdrawiam. Marta ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
He, he! Ja w 78 też kończyłam podstawówkę! Wróżono mi karierę... UWAGA!!! Fizyka jądrowego.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W ubiegłym roku (2013) zorganizowałam zjazd klasowy, pierwszy po 35 latach. Z 32 osobowej klasy zjawiło się nas 28 sztuk, plus Nasza Pani, pierwsza Wychowawczyni. Spotkanie było Extra klasa. Jak my ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I co, jesteś fizykiem jądrowym? ![]() Pozdrawiam. Marta ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.