Stara Gwardia
![]() |
|
Nie wiem,tak sie nazywa ________________________________________________________
"Świat jest dobry ,ludzie w większości nie"
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piotrze, być może maszyna jest rozregulowana, Bo tak to wygląda z Twojego opisu. Mechanik się kłania. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
U mnie nie ma mechanika nigdzie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Gdy ścieg jest nastawiony na szycie proste,to igła znajduje się dokładnie w środku otworu w płytce ściegowej?
|
|
Stara Gwardia
|
|
Piotrze, to chyba antyk tak? To co ja bym zrobiła to zastosowała tłumaczenie w translatorze niemiecko-polskim i mniej więcej możesz się zorientować w obsłudze maszyny.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Igła jest pośrodku ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Żaden antyk ,ta maszyna ma moze z 10 lat ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przesuń dzwignię w lewo i sprawdz jaka jest odległość igły od końca otworu w płytce ściegowej,potem przesuń w prawo i też sprawdz jaka jest odległość. Powinne być jednakowe.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
a jeśli będzie/nie będzie ,to co mam zrobić?
być może znajdę jakiegoś mechanika ale nie wiem.Postaram sie kogoś znaleźć jeśli sam nic nie zrobię ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sprawdzałeś jak pisałem?
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.