Wersja do druku

6 stron: < 1 2 3 4 5 6 >

Stara Gwardia
No i po problemie. Cieszę się, że Ci się udało bo nie ma chyba nic gorszego niż mieć maszynę i nie móc z niej korzystać.
Stara Gwardia
:) No widzisz? Czasem warto powstrzymać emocje, "przespać się" z problemem, ochłonąć i zadziałać jeszcze raz od początku. Zadowolony jesteś z siebie, prawda? Ja to rozumiem, też lubię jak coś mi się uda.
Przede mną inny problem: muszę dotrzeć do hasła do konta administratora na moim laptopie... Cały wieczór przede mną...
Powodzenia Piotrek i przyjemności z bycia "maszynistą"!
Stara Gwardia
Piotruś - gratuluję! Cieszę się, że odważyłeś się sam chwycić byka za rogi.
Grześ
Mam nadzieje że będzie Ci się dobrze pracować na nowej maszynie.
Krawiec-Filozof
:) No widzisz? Czasem warto powstrzymać emocje, "przespać się" z problemem, ochłonąć i zadziałać jeszcze raz od początku. Zadowolony jesteś z siebie, prawda? Ja to rozumiem, też lubię jak coś mi się uda.
Przede mną inny problem: muszę dotrzeć do hasła do konta administratora na moim laptopie... Cały wieczór przede mną...
Powodzenia Piotrek i przyjemności z bycia "maszynistą"!
Jeśli masz laptopa PC to spróbuj hasła J5P6 - to było kiedyś uniwersalne hasło dla serwisantów. Albo spróbuj po prostu wpisać "password" jako hasło. Tak też bywa...
https://www.facebook.com/Zibiasz
Stara Gwardia
Jak juz mam maszyne to nie wiem co uszyc,wiec co radzicie abym uszyl procz poszewek ?uprzedzam,ze nie mam materialow :/
Może ze starego zrób coś nowego ? Skoro nie masz materiałów możesz jakąś wielką koszulkę przerobić na mniejszy top dla którejś z sióstr
Piotr - jednak jesteś najlepszy:D uszyj rękawice-łapki do garnków (tego nigdy za dużo a i materiału nie trzeba wiele:)

Pozdrawiam
Stara Gwardia
Jak juz mam maszyne to nie wiem co uszyc,wiec co radzicie abym uszyl procz poszewek ?uprzedzam,ze nie mam materialow :/
Piotr - jednak jesteś najlepszy:D uszyj rękawice-łapki do garnków (tego nigdy za dużo a i materiału nie trzeba wiele:)

Pozdrawiam
Czemuż to jestem najlepszy? :)

Muszę skrócić rękawy w moim sweterku tzn. W obwodzie są za duże ,bo się po praniu rozciągnęły :)
Szukając informacji o firmie Meister znalazłam taką oto ciekawostkę:

"Mit dem am 6. März 2013 erfolgten Verkauf von "PFAFF INDUSTRIAL" an die chinesische "SGSB Group Co., Ltd." (u.a. auch Inhaber von Dürkopp-Adler), gibt es jetzt keine rein deutsche Firma mehr, die Haushalts- oder Industrienähmaschinen produziert."

Dobrze rozumiem? Że 2 marca 2013 Pfaff został kupiony przez Chińczyków? No to jeśli nawet coś jeszcze w Europie produkują - to wkrótce pewnie przestaną...

Ania
Niestety nie jest to już ten sam Pfaff.Najmłodsze modele produkowane w Chinach posiadają plastikowy "koszyczek". Być może w najdroższych modelach Pfaffa tego nie stosują. Ze starej , dobrej linii Pfaffa jeszcze pozostał Gritzner.
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551)

6 stron: < 1 2 3 4 5 6 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.