Wersja do druku

8 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 >

Świeżynek
Również posiadamy mopa parowego B&D - generalnie działa, para jest i zmywa, ale nie dopatrywał bym się w jakimkolwiek mopie parowym super rewelacji :) Na drewnianej podłodze jakoś się sprawdza, ale np. na gresie w wysokim połysku to osobiście mam zastrzeżenia bo zostawia smugi i łatwiej jest wziąć mokrą szmatę umyć i potem zetrzeć na sucho. Na innych powierzchniach nie sprawdzaliśmy tego mopa więc się nie wypowiem, ale drewnianą podłogę zmywa dobrze :)
Administrator
Daj znać, jak Ci się podoba :)
Kupiłaś ten model bez oczyszczacza parowego? On ma fajniejszą końcówkę wg mnie, bo też do narożników. Tego mi brakuje w moim modelu.
Tak dokładnie ten bez oczyszczacza ale z końcówką do narożników. W sumie na mopa chciałam przeznaczyć 300 zł a wyszło 400 zł - no trudno.

Dam znać jakie będą moje wrażenia. Ślubny od razu stwierdził, że pewnie niedługo spakuje go i wyniesie do piwnicy, ot kolejny nieużywany sprzęcior :> Tak samo gadał gdy po ślubie kupiłam robota kuchennego Boscha - używam go bardzo często i nie wyobrażam sobie życia bez niego :D

Piotr my nie mamy podłóg z połyskiem i powiem Vi szczerze, że trochę się obawiam, że na takich płytkach bez połysku będzie widać smugi. Z drugiej strony teraz widać ślady śliny Stasia więc nie wiem co gorsze ;)

* Susanna szyje - mój blog :)

Świeżynek
:) widzę, że poślubne zakupy mamy podobne - u mnie zestaw Boscha też był grany i faktycznie jest używany do dzisiaj, a perę latek już minęło. Co do mopa no cóż, nie mów hop bo może się okazać, że Twój ślubny miał rację :) (u mnie mop już stoi w szafie i rzadko bardzo go odpalamy)
Stara Gwardia
Susanna daj znać jak się sprawdza, bo zainteresowaliście mnie tematem :P
Administrator
No towar wysłany - pewnie jutro kurier przywiezie :) Boję się co to będzie :D

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
A mnie kusi ten Zelmer 2 w 1, którego wcześniej pokazałaś :mysli:
Ja słyszałam,że mop parowy fakt rozpuszcza brud ,ale też go i rozmazuje i na błyszczących płytkach się nie sprawdza bez szans na wyczyszczenie drobnych elementów. Kot ,którego mam często zostawia sierść (jest biało-rudy)więc wolę zwykły stary odkurzacz
Stara Gwardia
Ja słyszałam,że mop parowy fakt rozpuszcza brud ,ale też go i rozmazuje i na błyszczących płytkach się nie sprawdza bez szans na wyczyszczenie drobnych elementów. (...)
Jakoś mi na płytkach sprawdza się rewelacyjnie.
mam i używam mopa parowego, ale żadna rewelacja, moim skromnym zdaniem nie warto przepłacać.

8 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.