Świeżynek
![]() |
|
Również posiadamy mopa parowego B&D - generalnie działa, para jest i zmywa, ale nie dopatrywał bym się w jakimkolwiek mopie parowym super rewelacji
![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Tak dokładnie ten bez oczyszczacza ale z końcówką do narożników. W sumie na mopa chciałam przeznaczyć 300 zł a wyszło 400 zł - no trudno.
Dam znać jakie będą moje wrażenia. Ślubny od razu stwierdził, że pewnie niedługo spakuje go i wyniesie do piwnicy, ot kolejny nieużywany sprzęcior :> Tak samo gadał gdy po ślubie kupiłam robota kuchennego Boscha - używam go bardzo często i nie wyobrażam sobie życia bez niego ![]() Piotr my nie mamy podłóg z połyskiem i powiem Vi szczerze, że trochę się obawiam, że na takich płytkach bez połysku będzie widać smugi. Z drugiej strony teraz widać ślady śliny Stasia więc nie wiem co gorsze ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Susanna daj znać jak się sprawdza, bo zainteresowaliście mnie tematem :P
|
|
Administrator
![]() |
|
No towar wysłany - pewnie jutro kurier przywiezie ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A mnie kusi ten Zelmer 2 w 1, którego wcześniej pokazałaś ![]() ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
|
Świeżynek
![]() |
|
Ja słyszałam,że mop parowy fakt rozpuszcza brud ,ale też go i rozmazuje i na błyszczących płytkach się nie sprawdza bez szans na wyczyszczenie drobnych elementów. Kot ,którego mam często zostawia sierść (jest biało-rudy)więc wolę zwykły stary odkurzacz
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jakoś mi na płytkach sprawdza się rewelacyjnie.
![]() |
|
Sus, i jak Ci się mop parowy spisuje? Zadowolona jesteś z modelu, który wybrałaś? ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
|
Świeżynek
![]() |
|
mam i używam mopa parowego, ale żadna rewelacja, moim skromnym zdaniem nie warto przepłacać.
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.