Stara Gwardia
![]() |
|
Choćby i w Chinach ale stawiam że Polak. ________________________________________________________
Panie Boże! A mogłeś z tego żebra, taką fajną kolejkę elektryczną zrobić! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No to Aniu nie krępuj się i wrzuć tu coś od siebie. Zrobimy trochę kontrastu, bo tu 80 czy 90% materiału, który mnie bawi, a że mam w głowie jedynie masło, to niestety taki niski poziom tego działu.
--- Ostatnio edytowane 2014-03-27 22:20:57 przez Grześ --- ________________________________________________________
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Grzechu! Apeluję do Ciebie - odpuść troszkę...
W zasadniczym zarysie zgadzam się z tym, co twierdzisz na temat pośmiania się z kogoś, a nie wyśmiewania. Jednak robi się od takich wywodów trochę duszna atmosfera i dotykamy najbardziej czułych punktów własnego światopoglądu... To nie jest dobre miejsce na takie peregrynacje... Miało być "do śmiechu", a zrobiło się nieprzyjemnie... Mamamarta jest tu tak dawno, że archeolodzy na pustyni Gobi znaleźli Jej posty i wniosła sporo do życia forum. Jednak postrzega porządek Świata w nieco inny sposób i trzeba to uszanować. Przyznaję sam, że nie wszystkie Twoje dowcipy są zabawne - część z nich jest taka "ogólnowojskowa". Po mnie to spływa, jak po gęsi, bo w robocie codziennie słyszę dużo bardziej szorstkie, ale tu są różni ludzie, o różnych przekonaniach i z nikim nie chcemy się wadzić. A wręcz przeciwnie... ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Spróbuję trochę poziom podnieść:
Policjanci zatrzymują pijanego kierowcę proszą o prawo jazdy. - A oddaliście mi? Przychodzi facet do sklepu z puzzlami i mówi: - Proszę puzzle z wieloma częściami. Sprzedawczyni daje 100 puzzli. - Niech pani sobie nie żartuje, jestem zawodowcem. Daje mu 500 puzzli. - Takie to układam w 10 minut. Daje mu 1000 puzzli. - Takie moje dzieci układają w 30 minut. - No niech pan idzie na drugą stronę ulicy, tam jest piekarnia, kup sobie tam bułkę tartą i złóż rogala. Student pyta studenta: - Powtarzałeś coś przed egzaminem - Tak - A co? - Będzie dobrze, Będzie dobrze! Przychodzi żołnierz do generała i mówi: - Da mi pan wolne generale, bo teściowa przyjechała? - Nie, nie dam. - Wiedziałem, że równy z pana gość. No może i poziom się nie podniósł - ale przynajmniej chyba nikogo nie uraziłem wulgaryzmami. ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja nikogo z forum nie wyganiam. Do dyskusji nikogo nie namawiam. Mmarta sama wywlekła na wierzch temat zamknięty. Trudno żebym siedział cicho, gdy ktoś wciska mi w usta inne wypowiedzi niż sam zamieściłem. I nie ma tu znaczenia, czy jest tu dwa dni, czy dwa lata. Co do tego tematu, to po prostu niech Suzi go zamknie, albo skasuje i po sprawie. Nikt po nim płakał nie będzie, tym bardziej, że niczego z wiedzy krawieckiej nie wnosił ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-03-27 23:17:06 przez Grześ --- ________________________________________________________
|
Administrator
![]() |
|
Ehh na chwilę Was spuścić z oczu :> ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Wątek jest zablokowany.