Stara Gwardia
|
|
Cybinka mam dokładnie to samo!! Też powoli się przekonuję do sukienek, ale też zawsze mam np wizję siebie z podwianą sukienką. i np żadko noszę do sukienki obcasy - bo nie mam za bardzo wprawy w chodzeniu na obcasie, i stópki jakieś takie delikatne szybko bolą
![]() ![]() ![]() ![]() A mój mąż też mnie namawia do noszenia sukienek i też zawsze się zachwyca ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Hehe ja to mam innego schiza przy sukienkach i spódnicach. Otóż mam obsesję spódnicy wciągniętej w rajstopy ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Mam to samo
![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Ufff cieszę się, ze nie jestem sama ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ja tez zawsze dokładnie sprawdzam spódnicę, czy coś się tam z tyłu nie dzieje.
Spódnicę, bo sukienek jakoś nie mam, mimo że mi się szalenie podobają. Tzn. nie noszę innych poza sukienkami letnimi. To pewnie przez problemy z materiałami - nie znoszę sztuczności na ciele, a trudno nosić zimą bawełniane sukieneczki. Wszelkie cieplejsze materiały odstraszają mnie. Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O jeny, nie mogę!ja tez sprawdzam!Ciągle sobie po tyłku rekoma przejezdzam .Myslałby kto, ze tak lubie! ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Od razu raźniej, myślałam że tylko ja mam dziwne obsesje
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To teraz ja wychodzę na dziwną, bo obsesji nie mam...
Tłumaczy mnie to, że noszę pończochy i w nie to raczej ciężko by mi było coś wciąć? |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ha ha
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Mrufka się wybiła z naszego zwartego grona :P No i Manu też.
Ufff to jest nas więcej, naprawdę myślałam, że tylko ja tak mam ![]() Dziewczyny a co myślicie o pończochach? Nosicie często (Manu widzę że tak) czy raczej okazjonalnie. Bo ja się jakoś przekonać nie mogę tz. miałam raz założone na ślubie, te z silikonowym paskiem są bardzo OK, nic nie spadało. Komfort wielki, nic nie wpijało mi się w pas nawet po obfitej kolacji ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-05-20 07:39:09 przez Susanna --- ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.