68 stron: « < 62 63 64 65 66 67 68 >
Stara Gwardia
|
|
Śliczna sukienka i efektownie wykończona. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Luźne spostrzeżenie samczego oka zgadza się calkowicie z moim, damskim: czarna lamowka naprawde dodaje całości
tego czegos ![]() Nie robilam odszycia-poszłam na łatwiznę ![]() Obszyłam czarną lamówką złożoną na pół z prawej strony, potem podwinęłam tak, żeby wystawał jej tyłko kawałek ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bravo za sukienkę, lamówkę i radość z szycia ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak tu sukienkowo Monia u Ciebie, wszystkie ładne ale mnie najbardziej podoba się ta groszkowa
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Szara sukienka, która miala byc probną formą dla zupelnie innej! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale zgrabnie wychodzą Ci sukienki! Szarą świetnie urozmaiciłaś wstawkami i kokardką. Bardzo lubię tego typu zabiegi przy prostych formach ![]() ________________________________________________________
Mój blog: Yeshka Gone Wild |
|
Stara Gwardia
|
|
O, znam ten wykrój ![]() Śliczna sukienka Ci wyszła. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super wyszła ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ładna! Podobają mi sie paseczki z przodu. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękność!
|
68 stron: « < 62 63 64 65 66 67 68 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.