68 stron: « < 62 63 64 65 66 67 68
Stara Gwardia
![]() |
|
Mam znajomą, która robi biżuterię quilingową ![]() ![]() ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Matrioszka, slicznie to wygląda, tylko ja sie zast na ile praktyczne są akurat kolczyki wykonane tą metodą. Przeciez to jest papier, wystarczy delikatny deszczyk i.... ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
mam jedne od niej, są zabezpieczone czymś i delikatny deszczyk im nie straszny ![]() ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam serdecznie.
Wszystkiego najlepszego z okazji zbliżających się świąt Bożego Narodzenia ![]() Dzisiaj chciałam Wam zaprezentować może nie do końca to, co udało mi się uszyć, ale co wykonałam ręcznie, czyli kwalifikuje się do szeroko pojętego diy. Więcej zdjęć na blogu --- Ostatnio edytowane 2016-12-19 18:25:31 przez monikowo --- ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Aniołki i choineczki - prześliczne ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję. Ozdabiają sale w szkole specjalnej, a ja mam jeszcze kilka do dokończenia.
Nie wiem, dlaczego tak mi zdjęcia obróciło. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
monikowo- rzeczywscie: aniolki i drzewka przesliczne!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
zgadzam się śliczne! dzieciom na pewno też się podobają
![]() |
68 stron: « < 62 63 64 65 66 67 68
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.