Stara Gwardia
![]() |
|
No, i super ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Rojkowa, naprawdę jestem w szoku! Działasz szybciej niż błyskawica!!!!! ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Hehe, spokojnie, akurat mi mail zadzwonił. Zazwyczaj jestem z tych gapowatych ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Super torby! Działaj! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dziękuję za wsparcie!
I jak na zawołanie - będę miała okazję w kwietniu stanąć z małym straganikiem w centrum Wrocławia! To jeszcze nie jest pewne, ale prawie-prawie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Troszkę jeszcze się pochwalę, a co mi tam! Tę torbę uszyłam już jakiś czas temu, ale nie mogłam jej dokończyć, ponieważ brakowało mi właściwego regulatora do paska. Co za frustracja! Na szczęście regulator zdobyty i torba w końcu wyszła z szafy ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetna ta torba ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dzięki ![]() ![]() Straganik na razie nie wystawiony - połowa miesiąca już za nami, a na razie nie mam żadnych konkretów w tym temacie. Ale jest jeszcze trochę czasu, może jeszcze się uda ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Do usług ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajna torba i ciekawe połączenie kolorów ![]() ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.